Life

Suma ireală pe care o are de plătit un ieșean la întreținere. Bărbatul nu şi-a mai achitat cheltuielile de câţiva ani

Suma ireală pe care un ieșean o are de plătit la întreținere. Nu și-a achitat cheltuielile de mult timp, iar acum s-au strâns mulți bani.
21.03.2024 | 23:24
Suma ireala pe care o are de platit un iesean la intretinere Barbatul nu sia mai achitat cheltuielile de cativa ani
Un ieșean are de achitat o sumă ireală la întreținere. Sursa foto: monitoruldegalati.ro, kanald.ro/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un ieșean nu și-a achitat cheltuielile de întreținere de câțiva ani, iar suma pe care trebuie să o plătească este una ireală. Acesta a ajuns în instanță cu asociația de proprietari a blocului.

Suma ireală pe care o are de plătit un ieșean la întreținere. Nu a achitat cheltuielile de câțiva ani

Oamenii care locuiesc la bloc trebuie să plătească, în fiecare lună, cheltuielile de întreținere. Atunci când întârzie cu plata acestora, se aplică penalități,

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași nu a întârziat, însă, doar câteva luni cu plata întreținerii. Acesta a adunat o sumă uriașă la costurile apartamentului pe care îl are în imobilul respectiv. Întreținerea nu a fost achitată timp de câțiva ani.

De cinci ani, asociația de proprietari a blocului încearcă să recupereze banii datorați de bărbați. Bărbatul a fost dat în judecată, dar situația nu s-a rezolvat nici până acum.

ADVERTISEMENT

Asociația așteaptă următoarea judecată a instanței. Bărbatul care a întârziat ani la rând cu plata întreținerii nici măcar nu mai locuiește în apartamentul respectiv.

Suma acumulată de ieșean este în valoare de 28.000 de lei, la care se adaugă penalități de 30.000 de lei. Președintele asociației de proprietari vrea ca situația să se rezolve cât mai curând.

ADVERTISEMENT

“Omul are problemele lui de nu a plătit întreținerea, nici nu mă interesează acum pe mine, vreau doar să recuperez banii pe care îi datorează.

Am ajuns în instanță de mai bine de 2 ani, însă datoria este mult mai veche, altă cale nu este, doar că durează ceva timp până se soluționează.

ADVERTISEMENT

Eu cred că așa se va ajunge, până la urmă, la un final și o să ne recuperăm și suma de 30.000 de lei. Din fericire, nu am avut probleme în cadrul asociației din cauza datoriei lui, însă regula este clară, dacă ai consumat ceva, trebuie să plătești.

Nu îl cunosc personal pe dumnealui, nici măcar nu mai stă în apartamentul respectiv, dar asta nici nu este important, trebuie să plătească acum, asta e tot ce contează. Lucrurile sunt complicate și vrem să se termine odată totul”, a spus președintele asociației de proprietari, potrivit bzi.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: