Life

Suma uluitoare plătită de Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale: ”Mi se pare cam multuț”

Suma uluitoare plătită de Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale. Deși are mulți bani, inclusiv ei i s-a părut cam scump.
08.09.2023 | 16:58
Suma uluitoare platita de Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale Mi se pare cam multut
Suma uluitoare plătită de Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Suma uluitoare plătită de Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale, înainte de începerea școlii. Fiica sa cea mare merge în clasa zero.

Suma uluitoare plătită de Gabriela Cristea pentru penarul fiicei sale

Victoria, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda, începe clasa zero peste câteva zile. Așa că mama ei s-a ocupat să aibă toate cele necesare pentru începerea școlii.

ADVERTISEMENT

Doar că vedeta a fost uimită de prețurile rechizitelor. Ea a povestit că și ei îi plăcea când era mică să aibă penare frumos colorate și pixuri, stilouri, creioane, așa că aceeași dorință a vrut să i-o împlinească și fiicei sale.

„Cred că fiecare dintre noi, dar mai ales fetele, își aduc aminte de școală și de faptul că ne doream foarte mult să avem penarele acelea frumos colorate, să avem multe pixuri, creioane, stilouri, și tot felul de accesorii pe care să le punem în penar.

ADVERTISEMENT

Am cumpărat deja penarul și lucrurile de pus în penarul Victoriei, așa că o să vă invit să vedeți ce și cum am ales”, a spus vedeta.

Cât a dat, de fapt, Gabriela Cristea pe un penar

Ea a arătat pe Facebook ce a cumpărat pentru fetiță și a spus și prețul total. După ce a cumpărat și creioane colorate, stilou și tot ce i-ar mai trebui unui viitor elev pentru scris, Gabriela Cristea a dat 300 de lei.

ADVERTISEMENT

Suma nu este deloc una mică, având în vedere că unui copil îi mai trebuie și alte rechizite, caiete, ghiozdan etc.

(…) Cam acestea sunt accesoriile pentru Victoria, iar prețul la sfârșit a fost undeva, făcând socoteala pentru că au mai fost și altele pe bon, de aproximativ 300 de RON.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă e mult, nu știu dacă e puțin, dar oricum mi se pare cam multuț pentru un penar. Important e, însă, să fie copilul fericit și să învețe”, a spus Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT