Sport

Șumudică face super atmosferă la Gaziantep! Cum îi motivează pe jucători. Video

Marius Șumudică găsit o metodă inedită de a-i motiva pe jucătorii de la Gaziantep. Antrenorul a făcut o super atmosferă înainte de meciul cu Istanbulspor.
09.02.2024 | 15:07
Sumudica face super atmosfera la Gaziantep Cum ii motiveaza pe jucatori Video
Marius Șumudică, face show la Gaziantep pentru moralul jucătorilor. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică nu are rezultatele pe care le aștepta la Gaziantep. Antrenorul român a trebuit să caute o metodă prin care să le ridice moralul jucătorilor. Astfel, tehnicianul a făcut o super atmosferă înainte de meciul cu Istanbulspor.

Șumudică face super atmosferă la Gaziantep! Cum îi motivează pe jucători

Înaintea duelului cu ultima clasată din liga Turciei, Marius Șumudică s-a decis să facă o super atmosferă la Gaziantep. Formația românului se află pe locul secund retrogradabil după o serie de meciuri fără succes.

ADVERTISEMENT

Gaziantep nu a mai câștigat în campionat de la ultimul meci din 2023 împotriva celor de la Karagumruk, scor 3-0. În 2024, Gaziantep a obținut doar o singură victorie în cupă contra formației din eșalonul secund, Bodrumspor, scor 1-0.

Astfel, după înfrângerea din optimile Cupei Turciei cu Fenerbahce, scor 2-0, unde Maxim a ratat un penalty, Marius Șumudică a decis să îi motiveze pe jucători și să le ridice moralul printr-o seară inedită. Antrenorul român și-a chemat jucătorii la un restaurant, unde au avut lăutari și mâncare pe măsura distracției.

ADVERTISEMENT

“Fotbaliștii s-au distrat și au căpătat moral înaintea meciului cu Istanbulspor. La seara organizată de Șumudică au participat echipa tehnică și fotbaliștii. Aceștia au fost foarte bucuroși de această distracție, care s-a desfășurat într-un loc special”, au scris jurnaliștii din Turcia.

Partida cu Istanbulspor are loc duminică, 11 februarie, de la ora 15:00. În duelul rundei 25, Gaziantep o va întâlni pe ultima clasată care are 11 puncte. Jucătorii lui Marius Șumudică au obținut 24 de puncte în cele 24 de meciuri și se află pe locul 18. Astfel, după seara cu distracție și voie bună, “Șumi” speră că echipa sa va obține victoria în meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, eliminat în „optimile” Cupei Turciei! Alex Maxim a ratat un penalty

Gaziantep a avut parte de un duel extrem de complicat pentru calificarea în sferturile de finală ale Cupei Turciei. Echipa lui Marius Șumudică a dat piept cu Fenerbahce, liderul din campionat. Formația lui Ismail Kartal și-a respectat statutul de favorită și s-a impus cu 2-0.

Michy Batshuayi a deschis scorul în minutul 17 din lovitură de pedeapsă. Atacantul a reușit “dubla” în minutul 31. Gaziantep a avut șansa să restabilească egalitatea în minutul 29. Alexandru Maxim, trimis titular de Marius Șumudică, a irosit un penalty.

ADVERTISEMENT

“Șumi” i-a mai titularizat contra lui Fenerbahce pe Denis Drăguș, Florin Niță și Deian Sorescu. Cu excepția portarului, toți românii de pe teren au fost înlocuiți în repriza secundă. Singurul obiectiv al lui Marius Șumudică a rămas salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT