News

Supărat că are semnal slab la internet, un bărbat din Suceava a tăiat cu toporul toate cablurile din bloc

Gest extrem al unui bărbat din Suceava, revoltat că are semnal slab la internet. A luat toporul și a tăiat toate cablurile din bloc.
23.02.2024 | 21:19
Suparat ca are semnal slab la internet un barbat din Suceava a taiat cu toporul toate cablurile din bloc
Gest extrem al unui bărbat din Suceava: supărat că are semnal slab la internet, a tăiat cu toporul toate cablurile din bloc. Sursa foto: bucovinamedia.ro (descriptiv) / Hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Supărat că are semnal slab la internet, un bărbat din Suceava a decis să se răzbune într-un mod care i-a afectat pe toți cei din jur: a tăiat cu toporul toate cablurile din bloc.

Gest extrem al unui bărbat din Suceava: supărat că are semnal slab la internet, a tăiat cu toporul toate cablurile din bloc

Incidentul din nord-estul României a avut loc în urmă cu trei zile. Marți, 20 februarie, în jurul orei 11.00, o femeie a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112 și a anunțat un incident mai rar întâlnit.

ADVERTISEMENT

Femeia a sesizat că vecinul ei, un bărbat în vârstă de 43 ani, ar fi ieșit pe casa scării cu un topor asupra sa și a distrus toate cablurile din clădire pe care le-a văzut în fața ochilor.

Din datele oferite de presa locală, se pare că aceste cabluri asigurau alimentarea cu energie electrică, semnal internet și televiziune pentru apartamentele din acest bloc situat în municipiul Suceava.

ADVERTISEMENT

Verificările ulterioare au scos în evidență faptul că cele sesizate se confirmă. Într-adevăr, bărbatul a ieșit din apartamentul său, având în mână un topor, și a distrus mai multe cabluri aflate pe palier. Motivul gestului său extrem: era nemulțumit de semnalul slab al furnizorului de internet, notează Bucovina Media.

Bărbatul din Suceava ar avea probleme psihice

Ajunși la fața locului, angajații de la poliție au avut mult de furcă cu acest individ. În momentul intervenției, bărbatul a arătat un comportament deviant. El s-a baricadat în apartamentul său. Pentru scoaterea acestuia din locuință au intervenit trei echipaje de poliție.

ADVERTISEMENT

Neavând de ales, agenții de la poliție din municipiul Suceava au intrat cu forța în apartamentul acestuia. Într-un final, au reușit extragerea si încătușarea persoanei recalcitrante.

Bărbatul a fost transportat la UPU Suceava de unde a fost transferat și internat pe Secția Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava. Pentru gestul său necugetat, individul s-a ales cu dosar penal privind infracțiunea de distrugere.

ADVERTISEMENT

Un incident asemănător a avut loc, în 2023, în județul Cluj. În luna mai a anului trecut, trei hoți de cupru au tăiat cablurile de internet din centrul orașului Cluj – Napoca, de pe Aleea Bibliotecii și Calea Dorobanților.

Indivizii au fost repede prinși. ”Cei trei bărbați au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea continuării cercetărilor, ulterior, pe numele acestora fiind emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore”, informa, atunci, IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT
Tags: