Pariuri sportive

Super Gigi, bet builder cu o cotă de 20,00 pe derby-ul Rapid – FCSB!

Super Gigi a creat un bilet „monstru” pentru Rapid - FCSB. Ce pariază celebrul tipster la derby-ul de pe Arena Națională.
09.03.2024 | 12:18
Super Gigi bet builder cu o cota de 2000 pe derbyul Rapid  FCSB
Super Gigi, bet builder cu o cotă de 20,00 pe derby-ul Rapid - FCSB! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid – FCSB e ultimul derby al sezonului regulat și toată suflarea fotbalistică din România pare să aștepte acest meci. Duelul care se va juca cu o Arenă Națională plină ochi e anticipat și pariori, în frunte cu Super Gigi.

Ce joacă Super Gigi la Rapid – FCSB. Bet builder cu o cotă 20,00

Rapid – FCSB e programat sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Derby-ul va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan, „centralul” pe care și l-a dorit Gigi Becali l-a acest meci.

ADVERTISEMENT

Super Gigi a revenit cu ponturi tari pentru ultima rundă a SuperLigii din sezonul regular în care se dispută lupta pentru calificarea în play-off.

După ce a propus un bilet de cotă 19,00 pentru cele cinci meciuri care decid ultimele două calificate în play-off, Gigi Stancu a construit un bet builder de cotă 20,00 pentru Rapid – FCSB!

ADVERTISEMENT

„Neapărat trebuie făcut cu un bet builder. Că e un singur meci mâine. Trebuie să facem o cotă bombă dintr-un singur meci și doar cu bet builderul ăsta poți să îl faci.

Bine, poți să îl faci și cu un super pariu, dar mie îmi place mai mult bet builder pentru că îmi caut eu opțiunile și ridic sau cobor eu marjele până îmi doresc.

ADVERTISEMENT

Prima sugestie, ambele marchează. Eu zic că marchează ambele, 1,75. Total goluri, peste 2,5, cotă 1,95. Final, 1, solist, cotă 2,75. Uite, avem 10 cornere. Total cornere, 10. Mai multe cornere o să aibă FCSB.

Eu zic și gol Rrahmani. Am o cotă de 20,00 din toate astea. Doar din Rapid – FCSB prin acest bet builder avem cotă 20,00 în cap.

ADVERTISEMENT

Rrahmani înscrie oricând, peste 2,5 goluri în meci, ambele marchează, Rapid câștigă, minim 10 cornere în meci, dintre care minim cinci ale FCSB-ului”, este bet builderul construit de Super Gigi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Bet builder Rapid – FCSB

  • 1 solist: 2,75
  • Ambele marchează: 1,75
  • Peste 2,5 goluri: 1,90
  • Peste 9,5 cornere: 2,10
  • Peste 4,5 cornere FCSB: 1,90
  • Gol Albion Rrahmani: 3,75

SuperGigi ne transmite cele mai tari ponturi din următoarele zile

ADVERTISEMENT