Sport

Suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt! Rivaldo a ajuns în Bănie să îl urmărească pe fiul său. Video

Partida Universitatea Craiova - Hermannstadt va avea un suporter de lux în tribună. Campionul mondial, care vine pe „Ion Oblemenco”, va sosi în România chiar în ziua meciului.
28.01.2023 | 20:19
Suporter de lux la Universitatea Craiova  Hermannstadt Rivaldo a ajuns in Banie sa il urmareasca pe fiul sau Video
Suporter de lux la Universitatea Craiova - Hermannstadt! Rivaldo a ajuns în Bănie să îl urmărească pe fiul său. Sursa: Facebook U Craiova
ADVERTISEMENT
28-01-2023
18:23

Rivaldo a ajuns în Bănie! Preşedintele Sorin Cârţu i-a făcut cadou un tricou cu numărul 10!

Rivaldo a ajuns în Bănie pentru a-l vedea la treabă pe fiul său, Rivaldinho. Legendarul fotbalist brazilian a fost întâmpinat de preşedintele Sorin Cârţu şi a primit cadou un tricou cu numărul 10. 

VEZI VIDEO: 

Jucătorii Universității Craiova au primit o altă veste bună după ce au aflat că Eugen Neagoe va sta pe bancă în premieră la meciul cu Hermannstadt, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Partida de pe „Ion Oblemenco” va avea un suporter de lux. Rivaldo vine în Bănie pentru a-l urmări pe fiul său la treabă.

Suporter de lux la Universitatea Craiova – Hermannstadt. Rivaldo vine pe „Ion Oblemenco”

Universitatea Craiova a pierdut primul meci de la reluarea SuperLigii, scor 0-1 pe terenul celor de la Botoșani. Eugen Neagoe nu a putut sta pe banca oltenilor la meciul cu moldovenii, deoarece tratativele cu ”U” Cluj nu au fost încheiate.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se schimbă la meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt, sâmbătă, 28 ianuarie, ora 20:00. Pe lângă faptul că Eugen Neagoe își va dirija fotbaliștii de pe bancă, în tribună va fi prezent Rivaldo, campion mondial cu Brazilia în 2002.

În vârstă de 50 de ani, fostul mare fotbalist brazilian va veni în România pentru a-l urmări pe Rivaldinho, care evoluează în ofensiva Universității Craiova. Nu este pentru prima oară când Rivaldo vine în România pentru a privi pe viu partida fiului său.

ADVERTISEMENT

În 2017, Rivaldo avea rezervat un loc în lojă la meciul lui Rivaldinho pe vremea când evolua pentru Dinamo. Anunțul sosirii fostului mare fotbalist în România a fost făcut de olteni pe rețelele de socializare.

Rivaldo vine la Craiova pentru a-l vedea la treabă pe fiul său

„Oaspete de seamă în casa Științei la meciul cu Hermannstadt: campionul mondial Rivaldo vine mâine în Cetatea Băniei să fie alături de Știința și de fiul său, “leul” Rivaldinho”, a fost anunțul făcut de olteni pe pagina oficială de Facebook.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho a anunțat încă de la finalul cantonamentului din Antalya că tatăl său își va face apariția la un meci al Universității Craiova. Sper să vină şi el curând, are un eveniment în februarie sau martie în România. Eu sper să vină şi când va lua Craiova titlul”, declara Rivaldo pe finalul perioadei de pregătire din Turcia.

În vârstă de 27 de ani, Rivaldo s-a transferat în România în 2017 la Dinamo. Ulterior, atacantul brazilian a fost împrumutat de Gică Hagi la Viitorul de la Levski Sofia, ca mai apoi să-l transfere definitiv. După o experiență de doi ani în Polonia, Rivaldinho a revenit în România la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, atacantul brazilian a adunat 17 apariții în toate competițiile pentru olteni, reușind să înscrie o singură dată și oferind trei pase decisive. Singurul gol al lui Rivaldinho a venit în prelungirile meciului cu Petrolul Ploiești, scor 2-1, în etapa 14-a.

Hermannstadt, adversar incomod pentru Universitatea Craiova

Universitatea Craiova nu a debutat cu dreptul în primul meci oficial al anului. Echipa antrenată de „Geană” a pierdut la Botoșani, scor 0-1 și va avea parte de un meci complicat și pe teren propriu. Oltenii primesc vizita lui Hermannstadt, echipă care vine după înfrângerea la limită cu FCSB, 0-1.

În meciul tur din SuperLiga, formația pregătită de Marius Măldărășanu s-a impus cu 1-0, însă nu acela a fost ultimul meci direct. Cele două formații s-au întâlnit în prima etapă a Cupei României Betano, iar „juveții” s-au impus cu 2-0.

„Eu cred că o să fie un meci destul de interesant, avem nevoie să fie publicul alături de noi pentru că avem nevoie de cele trei puncte și vor fi foarte importante pentru noi. Gândul nostru este doar la cele trei puncte.

I-am primit cu brațele deschise (n.r. pe ultimele transferuri), majoritatea le-am explicat ce înseamnă să joci pentru Universitatea și îi așteptăm să fie alături de noi pe teren”, a declarat Vladimir Screciu, mijlocașul celor de la Universitatea Craiova, la conferința de presă premergătoare meciului.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt. 

ADVERTISEMENT