Sport

Suporter de lux pentru CFR Cluj. Un pilot din Formula 1 este fanul campioanei României: „Opt titluri în 14 ani, ce performanță epică! Hai, CFR!”. Video

CFR Cluj este cea mai galonată echipă din România în Mileniul al III-lea. Ardelenii au câștigat opt titluri în ultimii 14 ani. Performanța este apreciată și de un pilot celebru din Formula 1, care este fanul campioanei.
30.06.2022 | 17:00
Suporter de lux pentru CFR Cluj Un pilot din Formula 1 este fanul campioanei Romaniei Opt titluri in 14 ani ce performanta epica Hai CFR Video
Suporter de lux pentru CFR Cluj. Un pilot din Formula 1 este fanul campioanei României: „Opt titluri în 14 ani, ce performanță epică! Hai, CFR!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sergio Perez (32 de ani) are ca obiectiv titlul în Marele Circ, acolo unde îl are ca principal adversar chiar pe coechipierul său de la Red Bull Racing, campionul mondial Max Verstappen. Totuși, pilotul mexican și-a făcut timp să transmită un mesaj de susținere lui CFR Cluj, echipa sa favorită.

Sergio Perez este fanul lui CFR Cluj! Mesajul pilotului de la Red Bull Racing pentru ardeleni

Sergio Perez este al doilea în clasamentul general al piloților, cu 129 de puncte, cu 46 mai puține decât liderul Max Verstappen (24 de ani).

ADVERTISEMENT

Pilotul mexican cunoaște la perfecție istoria lui CFR Cluj, campioana ultimelor cinci sezoane din Liga 1. Pe lângă cele opt titluri, echipa lui Dan Petrescu mai are în vitrină patru Cupe și patru Supercupe ale României.

„Am vrut să vă transmitem felicitările noastre pentru că ați câștigat încă un campionat și vă dorim mult succes pentru noul sezon. Opt titluri în 14 ani, ce performanță epică!

ADVERTISEMENT

Sper că ați avut o pauză grozavă și că sunteți mai mult decât pregătiți pentru un nou sezon grozav. Vă dorim succes în continuare și multe alte performanțe epice. Hai, CFR!”, a transmis Sergio Perez.

Pentru Perez și ceilalți piloți din Formula 1 urmează cursa de la Silverstone, programată duminică, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Campioana României, cu motoarele turate la maximum înaintea debutului în preliminariile UEFA Champions League

Cantonată în Austria în pauza competițională, CFR Cluj merge ceas. Ardelenii au obținut patru succese la rând fără gol primit: 2-0 cu Koper, 3-0 cu Napredak, 1-0 cu Partizan Belgrad și 2-0 cu Hajduk Split. Astfel, echipa lui Dan Petrescu e cu motoarele turate înaintea de primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Manșa tur a dublei cu Pyunik Erevan, campioana Armeniei, este programată marți, 5 iulie, de la ora 19:00. La TV, debutul lui CFR Cluj în acest sezon de cupele europene se va vedea pe programele Prima Sport și Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Returul va avea loc miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, la patru zile distanță după ce se va disputa Supercupa României, acolo unde CFR Cluj va da piept cu Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT
Tags: