ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Suporterii celor de la FCSB, ironii la adresa rivalilor de la Dinamo: “Cum poți să ridici capul când tu ești unde ești din milă?”

Autor: Marian Popovici | 06.08.2020 | 21:39
Suporterii celor de la FCSB, ironii la adresa rivalilor de la Dinamo:
Suporterii celor de la FCSB, ironii la adresa rivalilor de la Dinamo: "Cum poți să ridici capul când tu ești unde ești din milă?". Sursa: sportpictures.ro

Dinamo s-a salvat de la retrogradare după ce Comitetul Executiv al FRF a hotărât să mărească numărul de echipe din Casa Pariurilor Liga 1 de la 14 la 16 echipe. Astfel, “câinii”, penultimii în clasament, vor juca și anul viitor în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Astfel, la meciul de baraj va merge Chindia Târgoviște, care va întâlni CS Mioveni pentru ultimul loc rămas liber pentru Casa Pariurilor Liga 1 în sezonul viitor. Fanii rivalilor de la FCSB, nu au ratat ocazia să îi ironizeze pe “câini”.

Gruparea ”Skins Berceni”, condusă de Gigi Mustață a lansat un atac la adresa rivalilor din Șoseaua Ștefan cel Mare pe care îi acuză că s-au salvat de la retrogradare în birouri și acum sunt ipocriți:

ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la FCSB, ironii la adresa rivalilor de la Dinamo: “Cum poți să ridici capul când tu ești unde ești din milă?”

”Cât de greu va fi să mai dați lecții de demnitate? Cât de greu va fi să vă numiți club curat? Cum vă puteți autointitula crema suporterilor și să acceptați cu capul lăsat să fiți unde sunteți prin decizii din spatele ușilor? Cât de batjocoriți veți fi?

Cum poți să ridici capul când tu ești unde ești din milă? Când te rogi de toți să oprească campionatul? Când tremuri de frică să joci până la capăt? Când îți câștigi locul în Ligă prin birouri?

ADVERTISEMENT

“Cât puteți fi de meschini? Cât de ipocriți puteți fi?”

Cât de greu este să fiți cinstiți? Cât de mândri sunteți dacă ați ajuns sau v-ați menținut acolo prin forțarea schimbărilor regulilor jocului pentru joi? Cum să vă bateți cu pumnul în piept și să arătați cu degetul către alții când voi sunteți unde sunteți după hotărâri prin birouri?

Cât puteți fi de meschini? Cât de ipocriți puteți fi? Da, și voi și voi!”, se arată pe pagina de Facebook a grupului ”Skins Berceni”.

ADVERTISEMENT

“Skins Berceni” a revenit alături de FCSB la începutul anului

Gruparea “Skins Berceni” condusă de Gheorghe Mustață a revenit alături de FCSB la începutul acestui an după ce liderul de galerie a fost eliberat din penitenciar. Gruparea a fost la prezentă la meciurile FCSB-ului până în pandemie.

Dinamo a terminat clasamentul pe locul 13 în Casa Pariurilor Liga 1, cu 25 de puncte, două mai mult decât Chindia Târgoviște. Echipa lui Emil Săndoi a retrogradat matematic, dar după schimbarea sistemului, are o șansă de a continua pe prima scenă.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!