Sport

Suporterii FCSB, mesaj pentru rivalii de la CSA Steaua: „De ce ne certăm cu fantome?”

Peluza Nord FCSB i-a ironizat pe rivalii de la Peluza Sud Steaua. Ultrașii nu se tem să vină în număr mare la derby-ul cu Dinamo.
14.07.2023 | 10:08
Suporterii FCSB mesaj pentru rivalii de la CSA Steaua De ce ne certam cu fantome
Peluza Nord FCSB continuă războiul de la distanță cu Peluza Sud Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Peluza Nord FCSB a anunțat că va fi prezentă în Ghencea la derby-ul cu Dinamo. Mesajul acid al ultrașilor pentru rivalii de la Peluza Sud Steaua.

Peluza Nord FCSB, mesaj pentru Peluza Sud Steaua: „De ce vă chinuiți atât de mult să validați… pe nimeni?”

Galeria vicecampioanei României a publicat un comunicat în care și-a spus clar punctul de vedere cu privire la faptul că FCSB va reveni în Ghencea după 8 luni, în ciuda protestelor celor de la Peluza Sud Steaua.

ADVERTISEMENT


„Ce nebunie, ce deranj, ce agitație… Primim mii de mesaje, toată lumea așteaptă reacții… Chiar nu înțelegem agitația voastră! Totul este foarte simplu, dacă jucăm în Ghencea, vom fi acolo!

Dacă jucăm pe «Arcul de Triumf», la Târgoviște sau la Târgu Jiu, noi vom fi acolo! Nu ne convine situația, dar vom fi prezenți!”, anunță Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord FCSB a continuat ironiile la adresa celor de la Peluza Sud: „De ce trebuie să răspundem la mii de conturi false?”

Peluza Nord FCSB a cerut public suporterilor să îi ignore pe cei de la CSA Steaua: „De ce vă chinuiți atât de mult să validați… pe nimeni? De ce ne certăm cu fantome pe social media? De ce trebuie să răspundem la mii de conturi false?

Care este scopul? (…) Ce ură? Pentru cine? Pentru niște oameni cu care am împărțit aceleași idealuri, doar pentru că au ales alt drum?”, a scris Peluza Nord FCSB într-un comunicat postat pe pagina de Faceebok a grupării.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud Steaua a amenințat că va produce incidente grave în Ghencea, după ce FCSB a primit „undă verde” de la MApN pentru derby-ul cu Dinamo.

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, acuze grave: „Ca pe timpul lui Ceaușescu”

Jean Pavel, fostul șef al galeriei Stelei, s-a dezlănțuit după ce FCSB a primit acceptul să joace în Ghencea, la presiunile lui Gigi Becali și Marcel Ciolacu: „Conform Legii achizițiilor publice, se interzice oricărei entități să facă o achiziție sau un contract comercial cu o altă entitate cu care se află în litigiu. Este exact situația dintre CSA Steaua și FCSB.

ADVERTISEMENT

Chiar ne-am întors pe timpul lui Ceaușescu, ca primul ministru să dea ordin ministrului Apărării, după spusele infractorului (nr se referă la Gigi Becali)?!

Dacă așa a fost, zilele astea, mii de oameni se vor duce să depună plângeri penale împotriva premierului, pentru trafic de influență, împotriva ministerului Apărării pentru trafic de influență și abuz în serviciu, împotriva lui Gigi Becali pentru trafic de influență”.


  • 4,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „X pauză / X final” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT