Sport

Suporterii lui Dinamo, mesaj important către conducerea clubului: “Căutăm alți manageri”

Suporterii lui Dinamo s-au săturat de situația echipei și au adresat un mesaj important către conducerea clubului. Aceștia vor alți manageri care să facă lucrurile cum trebuie.
12.12.2023 | 10:13
Suporterii lui Dinamo mesaj important catre conducerea clubului Cautam alti manageri
Suporterii lui Dinamo s-au săturat de situația echipei și au adresat un mesaj important către conducerea clubului. Aceștia vor alți manageri care să facă lucrurile cum trebuie. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

“Câinii” au pierdut în fața celor de la U Cluj, scor 0-1, în ultimul meci al etapei 19 din SuperLiga. După duelul cu ardelenii, “roș-albii” au ajuns la 15 la partide fără victorie în toate competițiile, iar retrogradarea este tot mai aproape. În dimineața de după partidă, suporterii lui Dinamo au oferit un mesaj important către conducerea clubului.

Suporterii lui Dinamo, mesaj important către conducerea clubului

Situația formației de pe locul 15 în SuperLiga se înrăutățește de la etapă la etapă. Retrogradarea este din ce în ce mai sigură pentru echipa “roș-albă”. Suporterii lui Dinamo s-au săturat de lipsa rezultatelor și au oferit un mesaj important către conducerea clubului. Membrii Peluzei Cătălin Hîldan și Doar Dinamo București au căzut de acord și susțin că gruparea din Ștefan cel Mare are nevoie de alți manageri.

ADVERTISEMENT

“Fără ‘băgat mâna în buzunar’, în mix cu o strategie ‘nebună’ de transferuri, Dinamo își va căuta alți manageri. Cam așa sună părerea membrilor PCH și DDB, mereu prezenți la meciuri”, a fost mesajul de pe Facebook, transmis de cele două galerii.

Jucătorii lui Dinamo, huiduiți de fani după înfrângerea cu U Cluj

După ultimul fluier al arbitrului Viorel Cojocaru, care a consfințit înfrângerea în întâlnirea cu U Cluj, fanii lui Dinamo au început să-și verse amarul pe jucători. Considerându-i principalii vinovați pentru situația echipei.

ADVERTISEMENT

Trupa croatului Zeljko Kopic a ajuns la 11 puncte față de FC U Craiova, prima formație aflată pe loc de baraj. Și ultrașii nu au mai rezistat. “Nu meritați tricoul roșu să-l purtați!”, au scandat suporterii din peluză, iar mesajul a fost preluat de întreg stadionul.

“Plecați cu toții!” sau “Dinamo nu e o afacere!”, au fost ale scandări ale fanilor din peluză, în timp ce suporterii de la Tribuna a II-a au strigat “Serie B! Serie B!”. Jucătorii au vrut să vină să salute galeria la finalul jocului. Însă, ultrașii le-au făcut semn să plece la vestiare, lucru care s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii de rezervă ai lui Dinamo au rămas pe teren cu preparatorul fizic pentru o scurtă ședință de pregătire. Însă, au fost ținta huiduielilor fanilor. Furia acestora s-a revărsat și spre conducere, Andrei Nicolescu fiind cel mai înjurat om.

Mircea Lucescu, chemat de urgență de suporterii lui Dinamo

Prezent pe Arena Națională la ultima partidă a etapei a 19-a din SuperLiga, Mircea Lucescu a vorbit cu presa la finalul jocului, însă a fost întrerupt de un suporter al lui Dinamo care i-a cerut disperat să vină să ajute formația.

ADVERTISEMENT

“De ce nu ne ajuți nea Mircea? Vino și ajută-ne că mai mult nu putem”, a strigat fanul, supărat de situația echipei. “Ce să fac eu? Crezi că pot să joc eu?”, i-a răspuns tehnicianul, dar suporterul lui Dinamo nu s-a lăsat: “Dă-ne un ajutor, dă-ne ceva, nea Mircea, dă-ne ceva”.

ADVERTISEMENT
Tags: