Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo trec la fapte! Ce sumă au virat în conturile clubului

22.12.2020 | 16:43
Suporterii lui Dinamo trec la fapte Ce suma au virat in conturile clubului
Suporterii lui Dinamo trec la fapte! Ce sumă au virat în conturile clubului
ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo din programul DDB sunt singura entitate care a susținut și financiar clubul în ultimele luni. Chiar dacă patronul Pablo Cortacero a preluat controlul total la club, fanii au mai virat o sumă de bani în club. 

Fanii au plătit 125.000 de lei pentru personalul administrativ de la club, alții în afară de cei care provin din grupul Cortacero, despre care suporterii din programul DDB susțin că și-au împărțit banii din prima tranșă de drepturi tv.

ADVERTISEMENT

Într-un comunicat emis pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, fanii și-au manifestat dezaprobarea față de comportamentul lui Pablo Cortacero și a apropiaților săi despre care au spus că nu au niciun plan de viitor pentru a redresa echipa:

Suporterii lui Dinamo trec la fapte: “Au fost plătiți 125.000 lei pentru salariatii din administrativ, cu excepția angajaților din grupul Cortacero”

“CÂINILOR, Trecem prin momente care implică foarte multă încărcătură emoțională. Trebuie să le rezolvăm pe toate cu calm și cu mintea limpede. DDB susține în continuare clubul Dinamo și face toate eforturile necesare pentru a asigura buna desfășurare a activității clubului.

ADVERTISEMENT

Echipa DDB nu a făcut niciun pas înapoi. Toți cei implicați lucrează pentru a asigura supraviețuirea clubului, într-o perioadă în care singura susținere financiară vine din partea suporterilor.

Astăzi au fost plătiți 125.000 lei pentru salariatii din administrativ, cu excepția angajaților din grupul Cortacero (pentru că aceștia și-au împărțit banii din prima tranșă de drepturi tv.

ADVERTISEMENT

“100.000 de lei au fost dați de către un membru boardului DDB”

100.000 de lei au fost dați de către un membru boardului DDB și alți 25.000 de lei din suma de 1.000.000 împrumutată de DDB. Săptămâna trecută au fost transferați cei 1.000.000 de lei din ProgramDDB, pentru plata salariilor jucătorilor și staff-ului tehnic.

Dezaprobăm cu toată fermitatea comportamentul grupului Cortacero! Remarcăm încă o dată că abordarea lor confirmă faptul că nu au nici un plan de viitor pentru redresarea clubului și nici măcar minima intenție de a păstra o relație cordială cu suporterii, cu cei care au ținut clubul în viață”, se arată în comunicatul fanilor.

ADVERTISEMENT

Viramentul este unul surprinzător, în condițiile în care vine la o zi după ce Pablo Cortacero a preluat controlul total la Dinamo anunțând o mărire a capitalului social cu 5 milioane de euro și după ce a numit trei spanioli în Consiliul de Administrație de la club. 

  • 20% din clubul Dinamo este deținut de suporteri
  • 125.000 de lei au virat fanii lui Dinamo în club în cursul zilei de marți

 

ADVERTISEMENT