Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo, veste șoc în privința viitorului: ”Până nu pleacă Cortacero nu există nicio soluție”

27.02.2021 | 12:52
Suporterii lui Dinamo veste soc in privinta viitorului Pana nu pleaca Cortacero nu exista nicio solutie
ADVERTISEMENT

Suporterii echipei Dinamo București au venit cu o veste șoc în privința viitorului clubului și anunță că nu există nicio soluție miraculoasă până când Pablo Cortacero nu va fi îndepărtat din fruntea grupării.

Mobilizați la maxim de problemele financiare pe care clubul le traversează, fanii au epuizat toate cele 55.000 de bilete virtuale puse la vânzare pentru partida cu Viitorul, acesta fiind al șaselea sold-out din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Cu salariile jucătorilor plătite la zi de membrii DDB, Dinamo s-a făcut de râs în meciul cu Viitorul, încasând cea mai dură înfrângere din ultimii 35 de ani.

Veste neplăcută din partea suporterilor lui Dinamo

Deși rezultatele sportive nu sunt cele așteptate în ultima perioadă, suporterii lui Dinamo nu și-au pierdut speranța, dar au venit și cu o veste mai puțin bună. Ei consideră că până ce spaniolul Pablo Cortacero nu va fi îndepărtat din fruntea clubului situația incertă nu va dispărea.

ADVERTISEMENT

”Eu sunt convins că nicio soluție nu poate fi pusă pe masă până nu se va scăpa de Cortacero din acționariatul clubului. Nimeni nu va da mai mulți bani decât dau suporterii acum. Oamenii de afaceri își vor face o socoteală înainte de a investi”, a declarat Andrei Gerea, membru Elite al DDB.

”Cert este că până nu va fi scos Cortacero, o vom tot tărăgăna așa, pe linia de plutire, mai sus sau mai jos. Dacă domnul Badea mai ajută echipa, o face tot ca suporter. Nu aduce sume importante de bani”, a mai spus fostul ministru la Pro X.

ADVERTISEMENT

Fanii îi acuză pe spanioli de înșelăciune și spălare de bani

”În momentul în care vom scăpa de Cortacero de la club, vom putea vorbi despre altceva. Suporterii pot susține acest club. Există modalități și economice, avem și posibilitatea de a ne exercita calitatea de acționari și să facem demersurile necesare pentru a-l trage la răspundere.

Și asta în paralel cu acțiuni deschise în zona penală către acești indivizi care s-au înhăitat, un grup infracțional organizat, și care pot fi acuzați de două lucruri, înșelăciune și spălare de bani”, a încheiat Gerea.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero a abandonat Dinamo… pentru moment. Spaniolul este de negăsit când vine vorba de investit bani la clubul la care este acționar majoritar, astfel că fanii din programul DDB sunt cei care cotizează și speră să adune cei 830.000 de euro de care clubul are nevoie pentru obținerea licenței.

ADVERTISEMENT