Sport

Suporterii naţionalei i-au făcut pachet pe tricolori după Bosnia – România 1-0: “Toţi la pus gresie. Premiul papă-lapte” / “Sunteţi jalnici, lăsaţi-vă. Ne bate şi Dinamo”

Naţionala României a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în startul Ligii Naţiunilor, 0-1 cu Bosnia, iar suporterii i-au luat la ţintă. Ce reacţii au avut fanii selecţionatei lui Edi Iordănescu.
08.06.2022 | 01:00
Suporterii nationalei iau facut pachet pe tricolori dupa Bosnia  Romania 10 Toti la pus gresie Premiul papalapte  Sunteti jalnici lasativa Ne bate si Dinamo
Fanii naţionalei nu i-au menajat pe tricolori după Bosnia - România 1-0
ADVERTISEMENT

Tricolorii au fost ţinta ironiilor după Bosnia – România 1-0, a doua înfrângere din Liga Naţiunilor. Fanii naţionalei i-au taxat dur pe jucătorii lui Edi Iordănescu, după un nou meci slab. La finalul partidei de la Zenica, şapte dintre fotbalişti români au fost notaţi cu 4 de FANATIK.

Fanii naţionalei, val de ironii la adresa tricolorilor după Bosnia – România 1-0

Suporterii naţionalei au luat cu asalt pagina oficială de Facebook a selecţionatei României. Înfrângerea cu Bosnia, de la Zenica, a fost greu digerată de fani, care şi-au pierdut speranţa că tricolorii mai pot face un meci bun în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

“Mai bine ar merge toţi la pus gresie, la fotbal i-am văzut”, “UEFA decide să mai pună în joc un trofeu: premiul papă-lapte”, “Am nevoie de o echipă la cules cireşe în Spania. 1.700 de euro, cazare+mâncare” sau “Ați mai văzut atâția morți pe teren? Numai unul și unul, mai bine faceți selecția din Liga 2, o să avem rezultate mai bune!”, au fost primele ironii la adresa jucătorilor.

“O să ne fie greu dacă retrogradăm. Insulele Feroe abia a pierdut cu 0-1 având două cartonaşe roşii”, “Lăsaţi-vă de meserie, sunteţi jalnici” sau “Știu că multă lume critică naționala României, dar să nu uităm că la capitolul freze, figuri și tatuaje nu ne bate nimeni în grupa asta. Măcar suntem buni la ceva”, au mai continuat fanii.

ADVERTISEMENT

Un fan şi-a adus aminte că Dinamo a avut un sezon dezastruos, la finalul căruia a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani. “Ne bate şi Dinamo”, a fost concluzia dură a unui suporter al naţionalei.

Suporterii nu l-au iertat nici pe Edi Iordănescu

Nu doar jucătorii au fost taxaţi de suporteri. Şi Edi Iordănescu a intrat în colimatorul fanilor, acesta fiind acuzat că a făcut primele schimbări abia în minutul 74, când i-a introdus pe teren pe Andrei Ivan, Octavian Popescu, Florin Tănase şi Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

“Aştetepţi 74 de minute să faci prima schimbare şi vreţi să-i batem pe ăia”, “Meritul lui Edi, care face experimente şi ambiţii personale riscante”, “Edi, campionul eşecurilor” sau “Musai să plece. Edi, Stoichiţă şi toţi din FRF”, au comentat fanii.

Ce urmează pentru naţionala României după cele două înfrângeri din Liga Naţiunilor

După primele două etape din Liga Naţiunilor, România ocupă ultimul loc în grupă. Pentru tricolori urmează meciul cu Finlanda de sâmbătă, de la ora 21:45, programat pe “Giuleşti”. Tot pe stadionul Rapidului se va disputa şi meciul cu Muntenegru, de pe 14 iunie, de la aceeaşi oră.

ADVERTISEMENT

Ultimele două meciuri din grupă sunt programate în toamnă, mai exact pe 23 septembrie, cu Finlanda, şi pe 26 septembrie, cu Bosnia. Primul loc din fiecare grupă îşi va asigura prezenţa la barajul pentru EURO 2024, dacă aceste echipe nu vor obţine calificarea directă prin preliminarii.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 4,10 este cota pentru „X pauză / X final” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT