Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Suporterii rapidiști, mustrați aspru după ce au „abandonat” echipa la meciul cu Farul: „O dezamăgire totală”

Rapid a pierdut 1-2 cu Farul, iar eșecul este pus în cârca suporterilor. În semn de solidaritate cu liderul „Bocciu”, fanii au refuzat să își încurajeze echipa.
16.03.2024 | 19:48
Suporterii rapidisti mustrati aspru dupa ce au abandonat echipa la meciul cu Farul O dezamagire totala
Suporterii rapidiști, mustrați aspru după ce au „abandonat” echipa la meciul cu Farul: „O dezamăgire totală”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului sunt criticați pentru faptul că nu și-au încurajat favoriții la partida cu Farul, iar echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut cu 1-2. Decizia fanilor giuleșteni l-a dezamăgit crunt pe unul din artizanii parcursului UEFAntastic din 2006.

Galeria Rapidului, certată după eșecul cu Farul. „Interesele suporterilor nu sunt mai presus de club”

Viorel Moldovan a rămas rapidist după ce și-a încheiat cariera în Giulești în perioada 2006-2007. Analistul FANATIK SUPERLIGA și-a luat cămașă albă și cravată vișinie după Rapid – Farul 1-2, dar atitudinea fanilor i-a lăsat un gust amar.

ADVERTISEMENT

Galeria echipei de sub Podul Grant nu și-a încurajat timp de 80 de minute. Fanii s-au trezit la viață abia în minutul 81, când Albion Rrahmani a marcat din penalty golul de onoare al alb-vișiniilor.

„Eu mi-am luat cravată vișinie, în semn de solidaritate pentru Rapid, tot respectul pentru suporteri, dar vreau să spun ceva legat de ce s-a întâmplat aseară. Pentru mine, galeria, sau cel puțin cei din peluza, a fost o dezamăgire. Nu poți pune interesele suporterilor mai presus de club.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău, nu știu cine a luat această decizie, dar, pentru mine, a fost o greșală”, a declarat Viorel Moldovan, în la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport.

Viorel Moldovan a jucat la Rapid în perioada 2006-2007 și a făcut parte din generația alb-vișiniilor care a ajuns până în sferturile de finală ale Cupei UEFA. În Giulești, „Moldo-but” a jucat 55 de meciuri și a reușit să înscrie 20 de goluri și să ofere un assist.

ADVERTISEMENT

„Rapid a pierdut aseară și din cauza suporterilor”

Horia Ivanovici a fost în asentiment cu Viorel Moldovan. Directorul FANATIK a comentat scandalul în care sunt implicați liderii de galerie de la Rapid, susținând că este „este exagerat și nedrept ce se întâmplă față de imaginea clubului Rapid”, dar ceea ce s-a întâmplat la a fost mare greșală.

„Vreau să spun și eu ceva. Știți foarte bine că de 48 de ore le tot iau apărarea suporterilor. Și pentru mine ce s-a întâmplat aseară e o dezamăgire totală. Suporterilor rapidiști, nu sunteți mai presus de echipă! Nu știu cine a gândit această strategie, dar s-a făcut o mare greșală.

ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut aseară și din cauza suporterilor. Într-o oarecare măsură, nu vorbim acum de fotbal și de ce s-a întâmplat pe teren”, a adăugat și moderatorul Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT