Sport

Suporterii Rapidului nu au milă după eliminarea din Cupa României: „Echipă de liga marionetelor. Și-au bătut joc de istoria clubului”

Rapid a fost eliminată din Cupa României, după ce a pierdut în optimi cu Poli Timișoara, scor 0-2. La finalul meciului, suporterii alb-vișiniilor au postat mesaje dure pe contul de Facebook al Rapidului.
29.10.2021 | 00:20
Suporterii Rapidului nu au mila dupa eliminarea din Cupa Romaniei Echipa de liga marionetelor Siau batut joc de istoria clubului
Suporteri
ADVERTISEMENT

Golurile partidei Poli Timișoara – Rapid au fost marcate e Erik Gerbi (21′) și Octavian Ursu (71′).

Suporterii Rapidului nu au milă după eliminarea din Cupa României

Suporterii Rapidului au răbufnit după eliminarea din Cupa României și au postat mesaje dure pe pagina de Facebook a clubului din Giulești.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fani a numit-o pe Rapid: „Echipă de liga marionetelor”.

Alt suporter i-a acuzat pe jucătorii giuleșteni de faptul că nu ar fi dat totul pentru a se califica în sferturi. Acesta a scris, în mod ironic, că fotbaliștii lui Mihai Iosif ar fi putut măcar să mimeze că sunt interesați de meci: „O rușine imensă să te prezinți așa intr-o competiție oficială… și-au bătut joc de istoria clubului… am fost echipa cu cele mai multe Cupe câștigate la rând. Măcar mimau că sunt interesați de meciul ăsta… jalnici de la jucători la conducere… dacă erau cu suporteri, aveau frigiderele pline și erau toți alergați”.

Ba mai mult, un alt fan furios a postat un comentariu prin care insinuează că Rapid ar fi trucat meciul de joi: „Ce mici sunteți cu toții… anul trecut a fost un meci foarte frumos între cele două cu ajutorul Timișoarei, Rapid a promovat… iar acum trebuia și invers că «de» sunt echipe «înfrățite», așa e în România… «ca la noi la nimenea» (o vorbă mai veche așa)… seară frumoasă”.

ADVERTISEMENT

Mai jos, puteți citi mai multe comentarii „acide” ale rapidiștilor:

„Sper că marele nostru tehnician și strateg e mulțumit cu ce a realizat în această seară. Îți mulțumesc Miță că ai reușit după foarte mult timp să-mi provoci un sentiment de scârbă privind un joc al echipei favorite. E greu de găsit un club mai amator decât al nostru… așteptăm poezia de după meci domnu’ «antrenor»”.

„Se pot schimba sute de jucători și antrenori, dar mentalitatea echipei o să rămână aceeași. Ăsta e Rapidul de zeci de ani de zile. Bați CFR, Botoșani și FCSB, cele mai bune echipe din ligă și pierzi puncte cu Gaz Metan, Dinamo și te bate Poli Timișoara în Cupă când aveai o șansă să câștigi trofeul. Îngrijorător e că urmează 4 meciuri cu U Craiova, Clinceni, Chindia și Mioveni. Dăm și noi calculele astea peste cap sau resuscităm toți morții?”.

ADVERTISEMENT

„Meci de liga a 3-a, nu am jucat nimic, îmi pare rău că mi-am pierdut timpul să mă uit la meci”.

„Rezervele noastre nu au ce căuta la Rapid !!! Sunt sigur că cei de la Rapid U19 ar fi jucat mult mai bine !!! RUȘINEEE !!!”.

ADVERTISEMENT

În prezent, Rapid se află pe locul 7 din Liga 1, cu 22 de puncte obținute după 13 meciuri jucate. Giuleștenii o vor întâlni, acasă, pe FC U Craiova, în următoarea partidă de campionat. Meciul este programat pentru luni, 1 noiembrie, la ora 20:30.

ADVERTISEMENT