Life

Surpriza care a făcut-o pe Daniela Gyorfi să plângă de ziua ei. Ce i-a pregătit fiica sa: „Este un copil după sufletul meu”

Daniela Gyorfi nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a văzut cadoul pregătit de fiica ei, Maria, cu ocazia zilei sale de naștere.
12.10.2022 | 16:27
Surpriza care a facuto pe Daniela Gyorfi sa planga de ziua ei Ce ia pregatit fiica sa Este un copil dupa sufletul meu
Daniela Gyorfi, în lacrimi de ziua ei de naștere. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Gyorfi a împlinit 54 ani și a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a avut parte de mai multe surprize. De departe, unul dintre cele mai emoționante momente a fost cel în care a primit urarea fiicei sale, Maria.

Daniela Gyorfi, în lacrimi de ziua ei. Ce surpriză i-a pregătit Maria

Ajunsă la 54 de ani, Daniela Gyorfi a susținut că cele mai frumoase și de preț cadouri pe care le-a primit sunt familia ei, afacerea pe care și-a deschis-o anul acesta împreună cu George Tal, precum și faptul că s-au mutat în casa visurilor lor. 

ADVERTISEMENT

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a sărbători, cântăreața a avut parte de mai multe surprize, una dintre ele fiind o felicitare pregătită de Maria, fiica sa în vârstă de 11 ani. Aceasta i-a transmis că este o mamă minunată și i-a mulțumit pentru ceea ce face.

Gestul a emoționat-o pe Daniela Gyorfi, care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Chiar dacă nu obișnuiește să-și laude fetița, a spus despre ea că este un copil bun.

ADVERTISEMENT

„Maria este un copil pe care și dacă îl rugam pe Dumnezeu și îl rugam să fie…Adică, până acum ne-a ieșit ce am vrut cu ea. Este un copil care este după sufletul meu.

Nu pot decât să-i mulțumesc și lui George că mă înțelege, el nu e atât de comunist ca mine. De asta Maria îl iubește mai mult. Nu vreau să fie tocilară, vreau să învețe și să-i și rămână în cap”, a spus Daniela Gyorfi la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Ce spune George Tal despre Daniela Gyorfi: „Sunt mândru că am întâlnit-o”

Ulterior, Maria și George Tal, partenerul de viață al Danielei Gyorfi, au intrat în platou. Bărbatul a vorbit despre mama fetiței sale și a spus ce admiră cel mai tare la ea.

„Daniela este și va rămâne una din femeile pe care le admir cel mai mult pentru modestie. Cred că este o mare calitate să fii un modest la calitățile.

ADVERTISEMENT

Adică, să rămâi mereu cu picioarele pe pământ, să ai respect de familie. Își iubește fanii, îi respectă și sunt foarte mândru că am întâlnit-o pe Daniela în urmă cu 16 ani. Cea mai mare realizare a noastră este Maria”, a afirmat George Tal.

Familia lui George Tal, urări pentru Daniela Gyorfi

Danielei Gyorfi i-au trimis urări de La mulți ani prieteni vechi și persoane apropiate, precum și familia lui George Tal: sora, nepoata, fiul, dar și mama.

„Mai am o soră din partea tatălui, dar într-adevăr, cu Carmen mă înțeleg foarte bine, cu băiatul lui George, cu mama lui, cu mama soacră, nu că a substituit-o pe mama, dar mă bucur pentru el că încă o are.

Ne înțelegem bine, ea este la Bacău. Așteptăm să vină decembrie și cred că primul Crăciun o să-l facem cu mama, toată familia noastră să ne întâlnim în Germania”, a reacționat Daniela Gyorfi.

Despre George Tal Jr, Daniela Gyorfi a avut numai cuvinte de laudă și a vorbit despre faptul că este un băiat bun, cuminte și educat.

„Este foarte cuminte și foarte frumos educat. Asta vreau să înțeleagă Maria, că cei șapte ani de acasă sunt foarte importanți și că indiferent că ești sărac sau ești bogat, asta face diferența.

Dacă nu ești educat…sunt niște lucruri elementare pe care dacă le-ai învățat de la părinți, sunt foarte importante. Oamenii se mai schimbă pe parcurs, eu sper ca Maria să nu se schimbe. Eu cu Maria, de când avea 2-3 ani, vorbeam cu ea ca și cu un om mare”, a completat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi a revăzut imagini cu mama sa

Daniela Gyorfi și mama ei au avut o relație foarte apropiată, artista fiind cea care a avut întotdeauna grija de femeia care i-a dat viață. De când aceasta a decedat, cântăreața îi simte constant lipsa.

În emisiunea în care a fost invitată, au fost difuzate mai multe imagini în care apăreau împreună, iar Daniela Gyorfi a mărturisit că cea mai mare dorință a sa este să o revadă, măcar o dată, pe mama ei.

 

 

ADVERTISEMENT