Life

Surpriză colosală pentru o familie de americani. Au vrut să se distreze în concediul din Creta, dar au rămas fără cuvinte

O familie de americani a avut parte de o surpriză pe care nu o vor uita! Ce s-a întâmplat pe barca pe care au închiriat-o.
25.06.2023 | 16:21
Surpriza colosala pentru o familie de americani Au vrut sa se distreze in concediul din Creta dar au ramas fara cuvinte
Surpriza colosală traita de o familie de americani pe barca
ADVERTISEMENT

O familie de americani a avut parte de o surpriză uriașă în vacanță! Se aflau în largul mării și au rămas șocați să vadă ce se afla lângă ei. Totul s-a întâmplat în Creta. Regiunea Chania din Creta reprezinta o destinatie de vacanta superba, avand în vedere lista variata de optiuni în privința cazării și activităților. Printre activitățile preferate ale turiștilor se numără și o croazieră pe barcă, vas de crozieră sau de ce nu, pe barcă gonflabilă. Ce a pățit o familie de americani care se afla pe barca gonflabilă este incredibil.

O familie de americani a avut parte de surpriza vieții lor în timp ce se plimbau cu braca gonflabilă pe apă

Grupul de cinci membri, inclusiv doi copii, a închiriat o barcă gonflabilă de 10 metri pentru a vizita Gramvousa și Balos. Nu au avut vreun ghid cu ei, însă au considerat că se descurcă. Ce a urmat apoi nu le-a venit să creadă. La doar un kilometru și jumătate de Cape Spatha și-a făcut apariția o balenă uriașă fix lângă barca lor.

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat o familie de americani când a văzut balena uriașă

Barca gonflabilă de 10 metri a început să se miște de la valurile provocate de mamifer. Familia a rămas calmă, iar căpitanul Alexis Valianos, care îi însoțea s-a asigurat că totul este în regulă. Căpitanul a povestit cum s-a întâmplat totul.

„ Era liniște și pace, iar la un moment dat barca noastră gonflabilă începe să se miște. La început nu se știa despre ce este vorba, am crezut că este de la valuri. Ulterior am văzut balena care avea în jur de 15 metri. La început au rămas fără cuvinte, când oamenii au trecut peste frică, au fost extaziați. Balena a fost foarte prietenoasă”, a spus căpitanul cu experiență.

ADVERTISEMENT

Ce spune familia de americani despre surpriza de pe barcă: “Ne urmărea de parcă voia companie”

“A fost o experiență uimitoare. Balena a fost incredibil de prietenoasă, ne-a acceptat imediat. Am fost împreună o jumătate de oră, timp în care mergea lângă barca noastră. Ne urmărea de parcă ar fi cerut companie. Balena se întorcea și mergea pe sub barcă, ne urmărea când eram înainte și se întorcea în lateral să ne vadă când eram lângă ea”, au spus americanii.

După cum se vede în videoclipurile și fotografiile lui Alexis Valianos, turiștii norocoși s-au bucurat de compania balenei. Nu au putut să nu imortalizeze, în același timp, momentele frumoase petrecute alături de ea.

ADVERTISEMENT

După această întâlnire neașteptată care a durat 30 de minute, excursia la Gramvousa și Balos a continuat normal. Cert este că turiștii americani își vor aminti pentru totdeauna întâlnirea lor cu balena, și drumul pe barca gonflabilă de doar 10 metri.

Tags: