Life

Surpriza de care a avut parte o femeie. Ce i-a adus motanul acasă: “Unul, doi sau trei în fiecare seară”

Surpriza de care a avut parte o femeie. Motanul ei i-a adus acasă niște lucruri care au lăsat-o uimită. Abia apoi a înțeles despre ce era vorba!
14.09.2023 | 21:01
Surpriza de care a avut parte o femeie Ce ia adus motanul acasa Unul doi sau trei in fiecare seara
Surpriza de care a avut parte o femeie. Foto BJ ROSS
ADVERTISEMENT

Surpriza de care a avut parte o femeie, stăpână a unui motan. Acesta îi aducea în fiecare zi câte ceva în dar, până când femeia a luat atitudine!

Surpriza de care a avut parte o femeie. Ce aducea motanul acasă

Jordan este numele motanului buclucaș, care iubește să-i aducă daruri stăpânei sale. Cei doi locuiesc în Pennsylvania și femeia a început să observe că se tot adună pantofi în curtea ei, care nu îi aparțin.

ADVERTISEMENT

La început a crezut doar că era ceva ciudat, dar apoi și-a dat seama că erau daruri de la motanul său. Jordan mergea să exploreze noaptea prin cartier și nu se întorcea niciodată singur. Ci cu un pantof sau mai mulți!

De fapt, motanul era atât de meticulos încât întotdeauna avea grijă să aducă și perechea lipsă de la pantofi, așa că stăpâna lui a făcut o adevărată colecție.

ADVERTISEMENT

BJ Ross, stăpâna pisicii, a spus că a strâns la un moment dat 80 de perechi de pantofi.

Dar nu doar atât. Pisica i-a adus chiar și un costum de baie! “Îmi aduce acasă unul, doi sau trei în fiecare seară.

Am avut probabil aproximativ 80 de pantofi. De asemenea, mănuși de baseball. Genunchiere și cotiere. Jucării care scârțâie. Și un costum de baie!”, a declarat Ross pentru The Dodo.

ADVERTISEMENT
pisica și papucii furati
pisica și papucii furati. foto Colaj Fanatik / BJ ROSS

A fost găsit și un proprietar al pantofilor

Din nefericire pentru ei, stăpânii pantofilor au rămas fără ei. Proprietara pisicii nu știe cui i-ar putea aparține așa că multe perechi ajung la gunoi.

Până acum, ea a reușit să găsească o singură persoană căreia îi lipseau pantofii de pe acasă.

ADVERTISEMENT

O vecină a femeii cu motanul buclucaș a primit înapoi nu mai puțin de șase perechi de pantofi.

“Am găsit un singur proprietar până acum. A luat aproximativ șase perechi de pantofi! Ei nu-i venea să creadă că era o pisică. A crezut că copiii ei i-au rătăcit”, a mai spus stăpâna pisicii.

Femeia a înființat un grup de Facebook unde le face poze pantofilor pierduți de pisică, în speranța că vecinii îi vor recupera.

ADVERTISEMENT