Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

S-a râs în hohote 5 minute la Fanatik SuperLiga: „Rapidul are primul fotbalist gravid!”. Video viral mai tare decât Bobonete!

Invitații lui Horia Ivanovici la emisiunea FANATIK SuperLiga nu s-au mai putut abține și l-au ironizat pe Dragoș Grigore, fundașul Rapidului.
25.01.2024 | 00:33
Sa ras in hohote 5 minute la Fanatik SuperLiga Rapidul are primul fotbalist gravid Video viral mai tare decat Bobonete
Moment viral în direct la FANATIK SuperLiga, cu fundașul rapidist Dragoș Grigore în prim-plan. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță în 2024, iar Horia Ivanovici a făcut show cu Adrian Ilie, Robert Niță, Vivi Răchită și Bănel Nicoliță. Și printre analize și exclusivități și-a făcut loc și un moment amuzant, care a devenit imediat viral, mai ceva ca un clip al celebrului Bobonete.

Horia Ivanovici și invitații de la Fanatik SuperLiga s-au amuzat de burta à la Budescu a lui Dragoș Grigore: „E însărcinat”

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a fost prezentat un clip video cu discursul motivațional ținut în vestiar de căpitanul rapidist Cristi Săpunaru înaintea partidei cu FCU Craiova. Iar un detaliu amuzant a ieșit imediat în evidență și a stârnit hohote de râs timp de 5 minute în platou.

ADVERTISEMENT

Despre ce era vorba? Chiar lângă Săpunaru era „veteranul” Dragoș Grigore, care-și etala în toată splendoare o burtică de graviduță, în contrast evident cu modul cum ar trebui să arate un fotbalist profesionist din SuperLiga. Momentul nu a trecut neobservat, toți cei prezenți în emisiune amuzându-se teribil la vederea siluetei lui Dragoș Grigore.

„Vreau să vă uitați un pic la Grigore. Deci mă uit la burta lui Grigore și mă gândesc că nici Șucu, nici Niculae nu știu că au un jucător însărcinat. Grigore e însărcinat, oameni buni. Primul bărbat din România. Puneți pe tot ecranul (n.r.râde). 

ADVERTISEMENT

Jur că e ‘pregnant’ (n.r. însărcinat) Grigore. Ia uitați. E primul fotbalist însărcinat. Vivi, a învins inteligența artificială. Uitați-vă ce burtă are Grigore.

Băi Bănele, așa arată mă un fotbalist? Mă, leșin de râs. Eu n-am mai văzut fotbalist însărcinat la o echipă. Întreabă-l pe Daniel Niculae: ‘Bă, voi aveți contract special pentru ăștia pregnant?’”, s-a amuzat moderatorul FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, comparație savuroasă: „Budescu e mic copil. Dragoș Grigore ne invită pe toți la botez”

Vivi Răchită s-a amuzat și el de silueta lui Dragoș Grigore, pe care l-a comparat apoi cu Budescu, un alt fotbalist plinuț din fotbalul românesc: „Budescu e mic copil. Ne invită pe toți la botez”. Bănel Nicoliță i-a aruncat însă mănușa lui Niță: „Să ne spună Robert!”.

Adi Ilie a continuat și el în același registru, spre nemulțumirea prezentatorului emisiunii „Suflet de rapidist”: „Ce să ne spună? Când naște? E de la bananele alea din față”, / „Domnul Bănel, o să-aveți un băiețel. Bă, răutăcioși sunteți. Incredibil”.

ADVERTISEMENT

„Ce-ar fi să se ducă Grigore la președintele Niculae să ceară concediu de maternitate?”

Horia Ivanovici a continuat discuția în același ton glumeț: „Dacă naște până la finalul sezonului? Cred că înainte de clipul ăsta, Grigore a băgat mâna în covreigeii ăia și i-a dat pe gât. A băgat apă și s-a umflat. Bănele, covrigei cu apă, n-ai cum să ai burta asta. 

Stai să mă ridic să văd dacă am burta mai mare. E sub contract cu Rapidul sau s-a lăsat? Tu ce știi? Stai să mă șterg la ochi. În viața mea n-am râs atât. Pe cuvântul meu de onoare… Dragoș, te iubim și venim să chefuim. Îi aduc sponsor. S-a înecat Ilie cu apa. Leșin, îmi vine să zic: ‘Gata, mă, cu emisiunea’. 

Robert Niță le-a făcut jocul și a glumit și el pe seama fundașului giuleștean: „Ce-ar fi să se ducă Grigore la președintele Niculae să ceară concediu de maternitate? Nu știu, că n-am prietenii la Rapid. Bă, răi sunteți… Răutăcioși sunteți. Dacă râdeți toți, eu ce să fac? Notă discordantă?”, a fost replica lui Robert Niță care a pus capăt momentului amuzant din emisiune ce a devenit imediat viral.

Burta de mămică a lui Dragoș Grigore a stârnit hohote de râs la Fanatik SuperLiga

ADVERTISEMENT