Life

Surpriză în conflictul dintre Simona Hapciuc și Nasrin. Blondina a lămurit misterul după aproape un an: „La adresa mea nu a ajuns”

Ce s-a întâmplat, până la urmă, cu Simona Hapciuc și Nasrin la aproape un an după ce s-au ciondănit pe holurile de la Antena Stars?
10.10.2022 | 12:10
Surpriza in conflictul dintre Simona Hapciuc si Nasrin Blondina a lamurit misterul dupa aproape un an La adresa mea nu a ajuns
Simona Hapciuc lămurește situația dintre ea și Nasrin, la un an de la altercație
ADVERTISEMENT

Cum s-a încheiat până la urmă conflictul dintre Simona Hapciuc și Nasrin care a avut loc în urmă cu un an? Prezentatoarea podcastului „Fără mănuși” de la RXF a lămurit o dată pentru totdeauna subiectul.

Simona Hapciuc susține că nu a primit nicio plângere în urma conflictului cu Nasrin: „Dacă se făcea, nu credeți că aș fi primit-o?”

Cele două vedete au fost în trecut colege la același post de televiziune, Antena Stars, unde ar fi avut o altercație destul de urâtă. În urma acelui episod, s-a scris că Nasrin o dă în judecată pe fosta ei colegă. În realitate, conform declarațiilor Simonei, lucrurile nu au stat așa.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat chiar de la fosta concurentă de la Survivor România cum a rămas situația dintre cele două, având în vedere că a trecut aproape un an.

„Nu mi-a spus nimeni nimic despre nicio citație. Repet! Nu s-a întâmplat nimic. Nu am primit nicio citație. Nu s-a făcut nicio plângere pe numele meu.

ADVERTISEMENT

A trecut deja un an, dacă se făcea plângere nu credeți că aș fi primit-o? La adresa mea nu a ajuns nicio citație. Boss, nu știu dacă a făcut sau nu plângere. Mă gândesc că în tot timpul ăsta aș fi aflat și eu”, a declarat Simona Hapciuc pentru FANATIK, sătulă până peste cap de acest subiect.

La acea vreme, Nasrin ar fi mers la INML pentru a dovedi că are vânătăi în urma bătăii pe care ar fi primit-o de la Simona Hapciuc, apoi că ar fi depus o reclamație la Poliție.

ADVERTISEMENT

Blondina a avut nevoie de terapie din cauza fostei sale colege

Se pare că fostele colege de la Antena Stars au lăsat ca timpul să treacă fără să se complice cu autoritățile, și, în cel din urmă, au lăsat toată situația așa cum a căzut.

Simona declarase că a avut nevoie de consiliere psihologică după altercația cu prezentatoarea de televiziune. „Eu deja ajunsesem să mă rog de șefii mei să mă dea afară. Ideea e că eu ajunsesem la terapie din cauza ei. Plecam de la emisiune, mă duceam acasă și plângeam. M-a găsit fiul meu plângând în baie. A trebuit să-i spun că plâng pentru că mă doare capul”, spunea în luna decembrie a anului trecut vedeta, la Teo Show.

ADVERTISEMENT

În urma conflictului pe care l-a avut cu Nasrin, Simona Hapciuc a plecat de la Antena Stars și s-a dedicat unor proiecte noi, unele cu totul inedite.

Vedeta prezintă podcasturi alături de Yamato Zaharia

Vedeta face parte de ceva vreme din ”universul” RXF, unde realizează podcasturi împreună cu Yamato Zaharia. Blondina a mărturisit pentru FANATIK că va continua cu acest proiect al ei, fiind cel mai important și aproape de sufletul ei în acest moment.

„Da, voi continua să fac podcastul Fără mănuși. Mi-am asumat acest proiect și îmi place foarte mult. Voi fi și la următoarea gală RXF. Mă voi implica la fel de mult. Nu știm încă pe ce dată va avea loc”, ne-a mai spus Simona Hapciuc.

Și fosta ei colegă, Nasrin, se dedică unui proiect tot în mediul online, după ce a încheiat colaborarea cu Antena Stars. Ameri Nasrin realizează podcastul „Ameritat”, pe YouTube.

Simona Hapciuc a devenit extrem de populară în urma participării în cel de-al doilea sezon Survivor România. Actrița cunoscută din serialul „Trăzniți în NATO” de la Prima TV a participat în ediția Survivor difuzată de Kanal D. A făcut echipă cu Elena Marin, Zannidache, Culiță Sterp și Ana Porgras, printre alții.

 

ADVERTISEMENT