Life

Surpriză în showbiz! Francisca îl face tată pe Faimosul TJ Miles

Francisca e decisă ca relația cu TJ Miles să fie, cu adevărat, completă și vrea să îl facă tată.
23.11.2023 | 18:30
Surpriza in showbiz Francisca il face tata pe Faimosul TJ Miles
Francisca dezvăluie că își dorește copil alături de TJ Miles / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Francisca pare să creadă la modul cel mai serios în relația cu Tj Miles. Și, pe lângă că spune despre el că ar fi ”bărbatul perfect”, artista este decisă să îl transforme în tată.

Francisca, sinceră despre copilul cu TJ Miles

Francisca a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că, după divorț, și-a dat seama că trebuie să se schimbe. Mai ales că, brusc, și-a dat seama că are mult mai puțini prieteni decât credea.

ADVERTISEMENT

Faptul că l-a găsit pe TJ Miles a făcut-o și să își revizuiască prioritățile. Și, din femeia care amâna la nesfârșit momentul în care să devină mamă, Francisca s-a răzgândit. Vrea să fie mamă și și-a stabilit și cum va fi în acest rol.

Francisca, dezamăgită de oameni, după divorț

– Deși este de mult apusă separarea de fostul soț, sunt foarte mulți care se întreabă ce a fost cel mai dificil pentru Francisca în acele momente?

ADVERTISEMENT

Ce mi s-a părut cel mai dificil atunci, acum este cea mai mare binecuvântare pentru mine, și anume, oamenii din jurul meu pe care îi consideram prieteni, și care se ”pierdeau” unul câte unul. A fost dramatic pentru mine atunci să rămân cu doi-trei oameni alături. Astăzi, însă, îi mulțumesc cerului că a fost așa. Poate și fiind fată din provincie trăiam cu ”ce o să zică lumea”… până când am văzut că, și dacă ziceam adevărul, tot minciuni mi se puneau în brațe. Atunci am realizat că sunt eu cu familia și oamenii care mă iubesc necondiționat! Atât! M-a maturizat acea perioadă și sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile învățate!

– Chiar tu ai spus că ești fată din provincie, ceea ce vine inevitabil cu anumite prejudecăți și în ceea ce îi privește pe părinții tăi. Ce te-au sfătuit să faci atunci când i-ai anunțat că vrei să divorțezi?

ADVERTISEMENT

Părinții mei, ca orice părinți, au fost alături de mine, dar nu au intervenit în viața mea intimă. Tot ce am primit de la ei a fost înțelegere și sfatul de a face ceea ce consider că este mai bine de cuviință pentru a fi fericită și liniștită.

– Regreți ceva când te uiți în urmă?

Absolut nimic! Toate etapele din viața mea de până acum au ”construit-o” pe Francisca de astăzi!

ADVERTISEMENT

Francisca, salvată de terapie

– Ai avut nevoie de sprijin de specialitate, psiholog, ca să accepți situația și să mergi mai departe?

Da, terapia m-a ajutat și nu doar pentru problemele ce țineau de relații. M-a ajutat pe toate planurile.

– De-a lungul timpului, când erai căsătorită, nu îți doreai copii, s-au schimbat lucrurile între timp?

Îmi doream… dar nu în acel moment. Nu mă simțeam pregătită, și, nu s-a întâmplat că poate așa a și fost să fie. Eu am zis mereu că îmi doresc, dar când decide Dumnezeu că trebuie să vină. Este adevărat că anul acesta ce a trecut numai la copii nu îmi stătea mie gândul. Au fost alte priorități. Dar daca vine de acum, este binevenit!

– Cum crezi că este Francisca mama? Te-ai pus pentru o secundă în acest rol?

Vom afla când se va întâmpla, sper să fiu o mamă la fel de bună și iubitoare ca mama mea.

– Este ceva ce nu ai reușit să faci până acum, că vorbim de relații sau de oameni în general?

Eu mereu îmi propun să fiu mai al naibii cu oamenii care nu mă merită, dar nu prea îmi iese că nu mă lasă sufletul. Și poate că trebuia să lansez și mai multă muzică, dar aici se poate recupera.

– Ce planuri aveți pentru finalul de an?

Muncim cât se poate de mult! Acum, în final de an sunt tot felul de filmări, proiecte, concerte, emisiuni… e nebunie! Probabil în ianuarie voi avea o pauză.

Ce îți dorești de la 2024?

Sănătate ca toată lumea, forță și energie să le pot face pe toate. Nimic material.

ADVERTISEMENT