ADVERTISEMENT
Life

Surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a venit la emisiunea de la Antena 1

Autor: Raluca Ilie | 17.11.2020 | 23:51
Surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a venit la emisiunea de la Antena 1
Surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a venit la emisiunea de la Antena 1. Sursa foto: Instagram

Trupa Andre s-a reunit la emisiunea culinară difuzată pe Antena 1, „Chefi la cuțite”. Cele două cântărețe și-au surprins fanii cu apariția lor la proba de degustare.

ADVERTISEMENT

Ediția 32 din sezonul 8 al show-ului a fost plină de surprize, în special datorită reunirii celebrei trupe Andre. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost prezente la proba de degustare a preparatelor concurenților.

Formația Andre a fost înființată în anul 1998, iar piese lor renumite nu s-au demodat niciodată, neexistând petrecere fără vreun hit cântat de cele două artiste. Anul trecut, îndrăgita trupă s-a reunit, la 17 ani de la destrămare.

Surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a venit la emisiunea de la Antena 1

Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit în cadrul show-ului culinar „Chefi la cuțite” și au luat parte la proba de degustare. Alături de ele s-au aflat alte vedete, persoane cunoscute de pe Tik Tok sau influenceri renumiți din țară.

ADVERTISEMENT

,,Mi-a plăcut ca și gust. M-a trimis undeva în State, unde am 2-3 locuri preferate. Îmi plac burgerii cel mai tare, sunt preferații mei. I-aș mânca dimineața, la prânz și seara.”, a spus Andreea Antonescu.

De data aceasta, cele trei echipe îndrumate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete delicioase de mâncăruri de tip fast food, care le-au cucerit pe vedete. Fiecare invitat a degustat și a analizat cu atenție fiecare preparat pregătit de către concurenți.

De asemenea, așa cum era de așteptat, nu doar gustul a fost cel care contează, ci estetica sau combinația de ingrediente și arome. Dacă unele preparate i-au dat pe spate pe invitați, altele nu prea au fost pe placul vedetelor.

ADVERTISEMENT
Trupa Andre
Trupa Andre, reunită pentru Chefi la Cuțite. Ce au declarat cele două artiste. Sursa foto: Instagram

Printre aparițiile cele mai neașteptate s-a trupa Andre, care s-a reunit în ediția 32 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cunoscut succesul la sfârşitul anilor ’90. Cele două au făcut istorie în industria muzicală românească datorită unor piese cunoscute precum„Lasă-mă, papa, la mare“, „Prima iubire“, „Moşule, ce tânăr eşti“ şi „Flori de tei“.

În vara anului trecut, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit şi au lansat o nouă piesă, „Reset la inimă“, în cadrul unui concert privat, în Bucureşti, organizat de casa de discuri Cat Music.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!