Life

Surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a venit la emisiunea de la Antena 1

17.11.2020 | 23:51
Surpriza la Chefi la Cutite Cine a venit la emisiunea de la Antena 1
ADVERTISEMENT

Trupa Andre s-a reunit la emisiunea culinară difuzată pe Antena 1, „Chefi la cuțite”. Cele două cântărețe și-au surprins fanii cu apariția lor la proba de degustare.

Ediția 32 din sezonul 8 al show-ului a fost plină de surprize, în special datorită reunirii celebrei trupe Andre. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost prezente la proba de degustare a preparatelor concurenților.

ADVERTISEMENT

Formația Andre a fost înființată în anul 1998, iar piese lor renumite nu s-au demodat niciodată, neexistând petrecere fără vreun hit cântat de cele două artiste. Anul trecut, îndrăgita trupă s-a reunit, la 17 ani de la destrămare.

Surpriză la Chefi la Cuțite. Cine a venit la emisiunea de la Antena 1

Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit în cadrul show-ului culinar „Chefi la cuțite” și au luat parte la proba de degustare. Alături de ele s-au aflat alte vedete, persoane cunoscute de pe Tik Tok sau influenceri renumiți din țară.

ADVERTISEMENT

,,Mi-a plăcut ca și gust. M-a trimis undeva în State, unde am 2-3 locuri preferate. Îmi plac burgerii cel mai tare, sunt preferații mei. I-aș mânca dimineața, la prânz și seara.”, a spus Andreea Antonescu.

De data aceasta, cele trei echipe îndrumate de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete delicioase de mâncăruri de tip fast food, care le-au cucerit pe vedete. Fiecare invitat a degustat și a analizat cu atenție fiecare preparat pregătit de către concurenți.

ADVERTISEMENT

De asemenea, așa cum era de așteptat, nu doar gustul a fost cel care contează, ci estetica sau combinația de ingrediente și arome. Dacă unele preparate i-au dat pe spate pe invitați, altele nu prea au fost pe placul vedetelor.

Trupa Andre
Trupa Andre, reunită pentru Chefi la Cuțite. Ce au declarat cele două artiste. Sursa foto: Instagram

Printre aparițiile cele mai neașteptate s-a trupa Andre, care s-a reunit în ediția 32 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au cunoscut succesul la sfârşitul anilor ’90. Cele două au făcut istorie în industria muzicală românească datorită unor piese cunoscute precum„Lasă-mă, papa, la mare“, „Prima iubire“, „Moşule, ce tânăr eşti“ şi „Flori de tei“.

ADVERTISEMENT

În vara anului trecut, Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au reunit şi au lansat o nouă piesă, „Reset la inimă“, în cadrul unui concert privat, în Bucureşti, organizat de casa de discuri Cat Music.

ADVERTISEMENT