Life

Surpriză la Prima TV! Revine pe micile ecrane, după un an de pauză

13.07.2020 | 20:00
Surpriza la Prima TV Revine pe micile ecrane dupa un an de pauza
ADVERTISEMENT

Săptămâna începe cu o veste cât se poate de bună pentru toți telespectatorii Prima TV. Una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri ale postului revine în forță după un an în care a preferat să stea departe de micul ecran.

Este vorba despre Horia Vîrlan, fostul realizator al emisiunii Cireașa de pe tort, Mama mea gătește mai bine, dar și a unui show culinar în care le dezvăluia fanilor cele mai savuroase rețete ale sale. De data aceasta, carismaticul bucătar a pregătit un proiect cu totul și cu totul inedit care își va face loc, cel mai probabil, în grila de toamnă a stației.

ADVERTISEMENT

Revenirea sa face parte dintr-un plan de schimbare la față a Prima TV odată cu parafarea contractului de vânzare. Televiziunea intră astfel în portofoliul Clever Media, compania deținută de omul de afaceri Adrian Tomșa, aceeași cu care a fost la un pas să semneze și anul trecut.

Horia Vîrlan revine la Prima TV. Ce emisiune va realiza din toamnă

Potrivit paginademedia.ro, Horia Vîrlan a plecat „în turneu” prin țară pentru noua sa producție, o emisiune concurs în care îi provoacă pe românii pasionați de gătit să demonstreze unor țări întregi talentul lor în bucătărie.

ADVERTISEMENT

Știi să gătești cele mai bune preparate românești și ești convinsă ( sau convins, de ce nu?) că îl vei da pe spate pe maestrul bucătar cu rețetele tale? Ei bine, înscrierile pentru casting au început, așa că acesta poate fi momentul tău de glorie.

Cât de bogat este celebrul bucătar? Locuiește într-o vilă din afara Bucureștiului.

Chiar dacă a lipsit o bună bucată de timp de pe micul ecran, Horia Vîrlan a reușit în anii petrecuți la Prima TV să strângă o avere deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Așa se face că în locuința sa, o vilă superbă situată în afara Bucureștiului se află nu una, ci două bucătării.

Prima a fost făcută astfel încât să simtă că este stăpân peste toate ustensilele şi ingredientele, mai ales că acolo a filmat show-ul „În bucătărie cu Horia Vîrlan”, iar cealaltă îi aparține soției. Extrem de primitoare, casa maestrului a fost construită întocmai după gusturile sale și ale partenerei de viață.

ADVERTISEMENT

Are patru dormitoare, e o casă primitoare, nu foarte mare, dar nici foarte mică. În această casă locuiesc împreună cu soţia mea, iar copiii au propriile camere şi pot veni oricând să stea aici”, a declarat Horia Vîrlan.

ADVERTISEMENT