Life

Surpriză mare la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Nu s-a mai întâmplat niciodată în sezoanele precedente

Surpriză mare la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Ce se întâmplă în noul sezon care abia a început. Prezentatoarea Simona Gherghe a dat mai multe detalii în prima ediție.
29.08.2022 | 17:03
Surpriza mare la emisiunea Mireasa de la Antena 1 Nu sa mai intamplat niciodata in sezoanele precedente
Simona Gherghe, anunț surpriză despre noul sezon al emisiunii Mireasa. Foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe a făcut un anunț surprinzător chiar în prima ediție a emisiunii Mireasa de la Antena 1. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată în cele cinci sezoane precedente.

Surpriză la emisiunea Mireasa de la Antena 1. Simona Gherghe, anunț în direct

Luni a început noul sezon al emisiunii Mireasa de la Antena 1, iar pe concurenți i-a așteptat o surpriză de proporții.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum băieții veneau cu mamele lor la braț, iată că în acest sezon acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar ei au venit singuri.

Astfel, în sezonul cu numărul șase al faimoasei emisiuni de la Antena 1 are loc o premieră, pentru că în toate celealte cinci sezoane băieții au venit „la pachet” cu mamele lor.

ADVERTISEMENT

Concurentele puteau deja să le vadă și să le cunoască pe viitoarele soacre sau puteau să afle ce fel de concepții au despre căsnicie.

Acum, fetele aflate în competiția Mireasa vor trebuie să aștepte o săptămână până să afle cum arată, cum se comportă sau ce idei despre o viitoare noră au mamele din emisiune.

ADVERTISEMENT

„În mod normal, știți că băieții intrau la brațul mamelor, așa v-ați obișnuit în fiecare sezon. Ei, excepțional, de data asta, pe mame o să le cunoaștem pe 5 septembrie, adică peste o săptămână”, a anunțat Simona Gherghe în cadrul emisiunii Mireasa.

Simona Gherghe a vorbit despre provocarea din acest sezon de la Mireasa

Simona Gherghe este de părere că prin această schimbare se va aduce o frumusețe în plus, pentru că mamele de la Mireasa  ar putea schimba relațiile.

ADVERTISEMENT

Deși au la dispoziție doar o săptămână să se cunoască fără mame și chiar să iasă la întâlniri, concurenții vor trebui să treacă apoi prin stresul de a face cunoștință soacrelor cu viitoarele nurori.

Conform Simonei Gherghe, mamele ar putea schimba ceva în eventualele relații care se vor înfiripa în următoarea perioadă în casa Mireasa.

„Asta o să fie și frumusețea începutului de sezon. Că mamele vor veni după o săptămână, o săptămână în care ei se vor cunoaște unul cu altul, o să aibă și întâlniri.

Și când pare că se înfiripă ceva, vin mamele și se schimbă treaba”, a spus Simona Gherghe în prima ediție a emisiunii.

ADVERTISEMENT