Life

Surpriză mare pentru WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Cine l-a așteptat în hotelul din Torino. Foto

WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, a ajuns la Torino, acolo unde a susținut deja și prima repetiție. Un român l-a întâmpinat pe artist la hotel.
04.05.2022 | 14:38
Surpriza mare pentru WRS reprezentantul Romaniei la Eurovision 2022 Cine la asteptat in hotelul din Torino Foto
WRS este reprezentantul României la Eurovision 2022. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

WRS, artistul care reprezintă România la Eurovision 2022, a ajuns în Torino, iar la hotel a fost întâmpinat cu o surpriză. Totodată, este pentru prima dată când fotografia unui artist român este pe coperta playlist-ului întocmit de site-ul Eurovision.tv.

WRS, reprezentantul României la Eurovision, surpriză la sosirea în Torino

FANATIK a vorbit cu WRS după ce a ajuns la Torino și a aflat de ce surpriză a avut parte cântărețul. La hotelul unde este cazat, a fost așteptat de Sergiu, un român stabilit de 20 de ani în Italia. Bărbatul este tatăl a trei copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, toți fani ai piesei Llamame.

ADVERTISEMENT

Sergiu a oferit delegației o masă cu toate specialitățile torineze, paste cu scoici și roșii, milaneze în carpione, legume crocante, brânză în alici, pizza cu somon, prosciutto crudo și multe altele.

wrs eurovision românia surpriză torino
WRS, așteptat de un român la Torino.
Foto: Fanatik

Reprezentatul României la Eurovision, pentru prima dată pe coperta playlist-ului oficial al concursului

România este prima țară care, în mai puțin de 8 ore de la publicarea videoclipului primei repetiții, a depășit 100.000 de vizualizări, adunând peste 1000 de distribuiri și mai mult de 10.000 de aprecieri. Astfel, este pentru prima dată când reprezentatul României se află pe coperta playlist-ului oficial de pe site-ul Eurovision.tv.

ADVERTISEMENT
@eurovision HOLA MI BEBEBÉ! @wrs is bringing all the Romanian energy to the #Eurovision stage! #Eurovision2022 #EurovisionTikTok ♬ original sound – Eurovision

WRS a pregătit pentru momentul de la Torino o costumație nouă și o coregrafie modificată. În prima repetiție, reprezenatul României și-a rupt, la propriu, cămașa de pe el.

Piesa vestimentară, formată din 200 de capse, l-a ajutat pe WRS să surprindă pe scena Eurovision de la Torino, chiar înainte de ultimul refren al melodiei.

ADVERTISEMENT

WRS: „Locul meu este aici”

„Primul contact cu scena Eurovision mi-a dat și mai multă încredere în proiectul României. Simt că, în acest moment, locul meu este aici și sunt foarte motivat pentru tot ceea ce urmează. Sesiunile lungi de repetiții și inspirație s-au transformat, peste noapte, în emoția pe care ritmurile Llamame o imprimă fanilor concursului.

Mișcarea prin care am rupt cămașa a fost pregătită cu Antonia Nae, designer cu experiență la nivel internațional, care a creat toate ținutele pentru scenă, și repetată în studio înainte de plecarea la Torino. Mă bucur enorm că a ieșit așa cum ne doream”, a dezvăluit WRS pentru TVR.

ADVERTISEMENT

WRS va urca pe scena Eurovision Song Contest 2022 pe 12 mai, în a doua semifinală a competiției. Numărul său de participare în concurs este 13.

Alături de România, în a doua semifinală participă: Australia, Georgia, Cipru, Serbia, Finlanda, Azerbaidjan, San Marino, Israel, Malta, Muntenegru, Cehia, Polonia, Belgia, Macedonia de Nord, Suedia, Estonia şi Irlanda. Semifinalele şi finala Eurovision, din 10, 12 și 14 mai, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR Internaţional.

ADVERTISEMENT
Tags: