Sport

Surpriza pregătită de Rapid lui Cristi Săpunaru înaintea meciului cu CFR Cluj! Emoțiile ating nivelul maxim în Giulești!

Cristi Săpunaru a împlinit 40 de ani la data de 5 aprilie 2024, iar clubul Rapid i-a pregătit o surpriză de zile mari înaintea meciului cu CFR Cluj.
06.04.2024 | 19:54
Surpriza pregatita de Rapid lui Cristi Sapunaru inaintea meciului cu CFR Cluj Emotiile ating nivelul maxim in Giulesti
Surpriza pregătită de Rapid lui Cristi Săpunaru înaintea meciului dintre Rapid și CFR Cluj! Emoțiile ating nivelul maxim în Giulești!
ADVERTISEMENT

Rapid și CFR Cluj se întâlnesc în această seară în etapa a 3-a din play-off-ul Superligii, de la ora 20:30, pe stadionul din Giulești. Partida va putea fi urmărită pe FANATIK.ro.

Surpriza pregătită de Rapid lui Cristi Săpunaru înaintea meciului cu CFR Cluj! Emoțiile ating nivelul maxim în Giulești!

Echipa patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu i-a pregătit o surpriză impresionantă căpitanului rapidist, care a împlinit 40 de ani la 5 aprilie 2024.

ADVERTISEMENT

Din informațiile noastre, Cristi Săpunaru va primi un tricou în fața suporterilor în mod simbolic pentru aniversarea a 40 de ani și pentru cele 200 de meciuri în vișiniu.

Momentul emoționant va veni când Aurel Măndoiu, primul antrenor al lui Cristi Săpunaru, îi va înmâna tricoul mai sus menționat căpitanului din Giulești. Alături de Măndoiu se va afla și Ionuț Voicu, fostul căpitan al Rapidului, în prezent în staff-ul alb-vișiniilor.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, înaintea meciului, când echipa Rapidului a ieșit la încălzire, suporterii care erau deja pe stadionul Giulești i-au scandat numele și l-au aplaudat pe Săpunaru minute întregi.

Săpunaru riscă totul!

Cristi Săpunaru a fost rezervă neutilizată în derby-ul pierdut de Rapid în fața Universității Craiova, scor 1-2. Căpitanul a avut probleme serioase la tendon și n-a vrut să forțeze.

ADVERTISEMENT

FANATIK anunța în urmă cu 5 zile că „Săpun” resimte în continuare mici dureri la tendon, dar e dispus să riște orice pentru a juca în meciul cu CFR Cluj. Dovadă stă faptul că Bergodi l-a introdus pe Săpunaru încă din primul minut în această seară.

Echipele de start

RAPID (4-3-3): Aioani – Braun, Săpunaru (cpt.), I. Cristea, Bădescu – Albu, Djokovic, Papeau – Funsho, Rrahmani, Burmaz
Rezerve: Drăghia – Onea, Iacob, Dr. Grigore, Borza, Emmers, Hromada, Oaidă, Krasniqi, Cîrjan, Hasani, Petrila
Antrenor: Cristiano Bergodi

ADVERTISEMENT

CFR CLUJ (4-3-3): Sava – Manea, Boben, M. Ilie, Abeid – Muhar, K. Keita, Avounou – Deac (cpt.), Bîrligea, Otele
Rezerve: Hindrich, Racasan – Camora, Al. Radu, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael
Antrenor: Ovidiu Hoban

Stadion: Superbet Arena- Giulești
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti) / A1: George Neacşu (Câmpulung Muscel), A2: Daniel Mitruţi (Craiova)
Arbitru VAR: Adrian Cojocaru (Galaţi), Asistent VAR: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)

ADVERTISEMENT