Sport

Surpriză uriașă în echipa de start a FCSB-ului din meciul cu CSKA 1948: Crețu e titular!

FCSB a pregătit o surpriză uriașă în echipa de start pentru meciul retur cu CSKA 1948 Sofia, din turul doi preliminar Conference League.
03.08.2023 | 20:39
Surpriza uriasa in echipa de start a FCSBului din meciul cu CSKA 1948 Cretu e titular
Surpriză uriașă în echipa de start a FCSB-ului din meciul cu CSKA 1948. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta al vicecampioanei României a fost titular ultima dată în urmă cu opt luni, mai precis pe data de 29 ianuarie, la meciul dintre FCSB și Farul, scor 2-3.

Surpriză uriașă în echipa de start a FCSB-ului din meciul cu CSKA 1948

FCSB a pregătit o surpriză uriașă înaintea returului cu CSKA 1948 Sofia, iar Elias Charalambous l-a titularizat pe Vali Crețu, iar Alexandru Pantea va fi odihnit pentru meciul din campionat cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Vali Crețu a jucat doar 30 de minute pentru FCSB, chiar în meciul tur din Bulgaria, împotriva lui CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, unicul gol fiind marcat de către Florinel Coman.

Cum arată FCSB pentru meciul cu CSKA 1948 Sofia:

  • FCSB (4-3-3): Târnovanu – Crețu, Dawa, Haruț, Radunovic – Olaru, Șut, Djokovic – Miculescu, Compagno, Coman. Rezerve: Vlad, Panțîru, Oct. Popescu, Lixandru, Edjouma, Chiricheș, Gheorghe, Ov. Popescu, Băluță, Pantea, Radaslavescu, Cordea. Antrenor: Elias Charalambous
ADVERTISEMENT

Vali Crețu a fost păstrat la FCSB și în acest sezon

Deși în sezonul trecut Gigi Becali a spus că nu vrea să mai audă de Vali Crețu, patronul FCSB-ului și-a schimbat decizia și l-a păstrat pe fundașul dreapta și pentru acest sezon.

De-a lungul timpului, Vali Crețu a jucat un total de 124 meciuri, în toate competițiile, fără să înscrie vreun gol și oferind 8 pase decisive, câștigând alături de vicecampioana României o cupă.

ADVERTISEMENT

De altfel, Crețu a jucat cele mai multe meciuri pentru Gaz Metan Mediaș (128), însă va depăși acest număr în acest sezon pentru FCSB, pentru că înaintea meciului cu CSKA are 124 de meciuri jucate pentru vicecampioana României.

Totodată, Vali Crețu are și două prezențe în naționala mare a României, fără să înscrie sau să ofere vreo pasă de gol, fiind prezent într-un meci amical cu Belarus, scor 5-3, dar și împotriva Irlandei de Nord, scor 1-1, în UEFA Nations League.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Vali Crețu a jucat pentru: Gloria Buzău, Râmnicu Sărat, Concordia Chiajna, Rapid, Beroe, Săgeata Năvodari, Gaz Metan Mediaș, Energie Cottbus, ACS Poli Timișoara și FCSB.

  • 34 de ani are Vali Crețu
  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Vali Crețu, conform transfermarkt.com

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,50 este cota pentru „x solist” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT