News

Surse: Ucigașii fetiței din Mangalia, surprinși pe camere. Crima nu s-a petrecut în parc

Fetița care a fost găsită fără suflare, duminică dimineața, în parcul Tosca din Mangalia, ar fi fost abandonată sub o bancă, după ce a fost ucisă.
06.08.2023 | 17:01
Surse Ucigasii fetitei din Mangalia surprinsi pe camere Crima nu sa petrecut in parc
O fată de 12 ani a fost găsită moartă, într-un parc din Mangalia / Sursă foto: Dobrogea TV
ADVERTISEMENT

Informații șocante ies la iveală în cazul cadavrului găsit în parcul Tosca din Mangalia, duminică dimineața. După ce legiștii au confirmat că tânăra de 12 ani era moartă de ore bune, au apărut informații că aceasta ar fi fost ucisă în altă parte, iar cadavrul ei a fost abandonat ulterior sub o bancă, în parc.

Doi bărbați, filmați când transportau cadavrul fetei

Surse neoficiale din anchetă susțin că presupușii criminali au fost surprinși de camerele de luat vederi în timp ce își transportau victima. Aceștia purtau ținute de culoarea neagră și aveau fețele acoperite.

ADVERTISEMENT

Informația a apărut pe contul de Facebook a avocatei Anca Niculescu, de la Baroul Constanța, care locuiește în Mangalia.

”Update: Pe surse: Imaginile camerelor video, analizate de către anchetatorii crimei de azi noapte, au surprins două siluete, doi bărbați, cel mai probabil, care purtau cagule și haine închise la culoare.

ADVERTISEMENT

Aceștia ar putea fi autorii crimei care, astăzi, a îngrozit Mangalia. Se fac cercetări pentru identificarea victimei, misiune dificilă, însă, având în vedere că a fost desfigurată de către cel/cei care i-au luat, fără milă, viața.

Dimineața, la fata locului, polițiștii din Mangalia și din Constanta au răscolit tot parcul, au golit coșurile de gunoi, în căutare de indicii și au folosit în anchetă un câine ciobănesc belgian (Malinois), în speranța că va găsi probe care să facă lumină în acest caz tulburător”, a scris Anca Niculescu, fost jurnalist la România Liberă.

ADVERTISEMENT

Tudorel Butoi, despre autorii crimei din Mangalia: ”Nu sunt persoane majore”

Cadavrul fetiței a fost găsit în jurul orei 05:00, de un pescar ce trecea prin zonă. Acesta a sunat imediat la 112. Fata a fost găsită plină de sânge, îmbrăcată doar cu un tricou, lucru care duce la ipoteza că aceasta ar fi fost violată.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi crede că autorii crimei din Mangalia sunt, de fapt, tineri minori, posibil chiar din cercul de prieteni/colegi ai victimei.

ADVERTISEMENT

“Fac un apel la făptuitorii ăştia să se predea. Pentru că, în opinia mea, nu sunt persoane majore, pot fi exact ce spuneţi, începători, pot fi din cercul lor de prieteni. Predaţi-vă! Predaţi-vă pentru fapta asta de bravură pentru că veţi fi identificaţi”, a declarat Tudorel Butoi, la Antena 3.

ADVERTISEMENT
Tags: