Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 2 iulie. Marius, nominalizat spre eliminare de Elena

Survivor România aduce în prim plan al doilea joc de imunitate din această săptămână, dar și noi intrigi și dispute. Andrei Dascălu are câteva remarci de făcut la adresa colegei sale din Republica Dominicană, Maria Chițu.
02.07.2021 | 23:32
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 2 iulie Marius nominalizat spre eliminare de Elena
ADVERTISEMENT
02-07-2021
20:35

Marius, nominalizat de Elena Marin

Marius Crăciun a fost nominalizat de Elena Marin la Consiliul din această seară. Concurenta nu a știut în funcție de ce criteriu să voteze, din moment ce toți concurenții sunt foarte buni. 

Elena a decis să se ia strict după jocul de astăzi și după numărul de puncte adus de fiecare. Din moment ce Marius nu a adus niciunul, dansatoarea a ales să-l voteze pe el. 

„Eu îmi asum și primesc orice vot ca atare”, a declarat Marius.

Sera trecută, Elena a fost cea nominalizată spre eliminare. 

02-07-2021
19:21

Zanni, învins de Elena Marin!

Elena Marin l-a învins pe Zanni în duelul de astăzi. Dansatoarea a câștigat cu scorul de 5 – 1 și este câștigătoarea zilei de astăzi, așa că va face o nominalizare în Consiliu. 

 

02-07-2021
18:42

Zanni, al doilea finalist!

Zanni este al doilea finalist al zilei de astăzi. Artistul se va duela cu Elena în finala acestei ediții, singurii Faimoși rămași în competiție. 

02-07-2021
18:22

Elena Marin, prima finalistă a zilei de astăzi!

Elena Marin este prima finalistă a zilei de astăzi. Dansatoarea l-a bătut pe Marius în semifinala zilei cu scorul de 3 – 0. 

02-07-2021
17:37

Zanni și Marius au câștigat etapa de precalificare

Zanni și Marius au câștigat etapa de precalificare. Concurenții au avut o probă extrem de grea și care a necesitat un maxim de concentrare din partea lor. 

Astfel, Zanni și Marius vor juca direct în semifinaele zilei, iar ceillați patru concurenți se vor duela pe traseu. 

02-07-2021
17:12

A început Survivor România, ediția din 2 iulie

A început o nouă ediție Survivor România, iar fetele și băieții sunt în continuare în conflict cu băieții. Băieții vorbesc despre atitudinea celor două concurente rămase în competiție, iar Elena și Maria, la rândul lor, discută lucruri care le-au deranjat la băieți.

Jocurile individuale le-au adus concurenților noi scandaluri și reacții, asta pentru că de acum fiecare luptă numai pentru sine, nu pentru echipă. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, de la ora 20:00.

Andrei Dascălu crede că Maria Chițu se numără printre participanții slabi de la Survivor România. De aceeași părere sunt și ceilalți băieți care consideră că sunt mult mai avansați decât fetele rămase în competiția sportivă. 

ADVERTISEMENT

„Maria a jucat de fiecare dată cu cele mai slabe fete. Normal că vezi o diferență și încerci cumva să te simți”, este de părere Războinicul din jungla dominicană.

Survivor România, episodul de vineri, 2 iulie 2021. Live Video

„Eu spun că nu e chiar așa. Că e meritul nostru că am ajuns până aici”, spune la rândul ei Maria Chițu de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Nivelul lor, al fetelor, este sub mediu. În schimb, al nostru, al băieților este undeva la avansați”, remarcă Marius Crăciun, cel care a câștigat primul meci individual din această săptămână.

„«Noi suntem foarte bune. Diferența dintre noi și băieți erau în secunde. Dacă nu erau secundele alea…». Sunt amuzante, frate”, a declarat Zanni, care a ironizat-o pe Elena Marin.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc să intru cu fiecare pe traseu, astfel să le aduc acea frustrare de care vorbesc, că au în momentul de față”, a precizat dansatoarea din reality show-ul de la Kanal D.

Un nou joc, o nouă nominalizare la Survivor România 2021

Concurentul care câștigă cel de-al doilea joc de imunitate individual din această săptămână este responsabil să nominalizeze pe cineva pentru plecarea acasă.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte a fost aleasă fosta asistentă de la Antena Stars, Elena Marin, după ce a fost nominalizată în Consiliu de Marius Crăciun, câștigătorul emisiunii Ferma.

Doar șase participanți au rămas în cursa pentru marele premiu de la Survivor România, în valoare de 50.000 de euro. Cel mai bun dintre ei va pleca acasă cu trofeul, câștigătorul fiind aflat pe 10 iulie 2021.

„Atenție maximă și concentrare 100% din partea tuturor. Ambiție, hotărâre, determinare. Cel mai rapid, cel mai bun, cel mai focusat să câștige!”, este anunțul făcut de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT