Life

Survivor România 2021, ediția din 6 iunie. Cine a fost eliminat de la Războinici

Survivor România aduce noi tensiuni și dispute între concurenții din Republica Dominicană, dar și un Consiliu de Eliminare, unde o nouă persoană părăsește competiția.
06.06.2021 | 23:34
Survivor Romania 2021 editia din 6 iunie Cine a fost eliminat de la Razboinici
Survivor România 2021 Live Video. Cine este eliminat? Vezi ediția de astăzi, 6 iunie. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT
06-06-2021
20:34

Adelina a fost eliminată de la Survivor România 2021

Adelina este concurenta care părăsește competiția Survivor România 2021. Războinica a zâmbit la aflarea veștii și a declarat că pleacă acasă împăcată, cu foarte multe lecții învățate.

06-06-2021
20:18

Andrei, favorit în echipa Războinicilor

Surpriză uriașă în echipa Războinicilor după anunțul prezentatorului Daniel Pavel. Favoritul publicului în această ediție nu a fost Albert, spre surprinderea celorlați concurenți. Andrei a primit cele mai multe voturi și l-a nominalizat pe Albert. Acesta se alătură Adelinei și Mariei în “meciul de eliminare” al acestei săptămâni.

06-06-2021
18:58

Războinicii au câștigat jocul pentru Comunicare

Echipa Războinicilor s-a impus fără emoții și a câștigat jocul pentru Comunicare. Faimoșii au părut în multe momente deconectați de la miza jocului și au pierdut la șase puncte diferență.

06-06-2021
18:45

Războinicii, avantaj mare în fața Faimoșilor

Războinicii au continuat evoluția excelentă de la început și au dus scorul la 7-3. Marius este locomotiva echipei la acest joc, viteza și precizia războinicului se văd la fiecare intrare pe traseu. Ultima oară l-a învins în stil de mare campion pe Sebastian de la Faimoși.

06-06-2021
18:03

Start în jocul de Comunicare

Marius s-a impus în fața lui Zanni în primul duel la jocul pentru Comunicare și a dus, pentru prima oară, echipa Războinicilor în avantaj. Maria a surclasat-o pe Elena în cel de-a două confruntare și a dus scorul la 2-0.

Războinicii și-au menținut avantajul după șase jocuri, în acest moment scorul este 4-2 în favoarea lor.

06-06-2021
17:49

Ce premiu au Războinicii și Faimoșii la jocul de Comunicare

Jocul pentru comunicare din această ediție are ca premiu o convorbire cu prietenii, diferită de la echipă la echipă. În cazul în care Războinicii vor câștiga, aceștia vor putea vorbi la telefon cu prietenii. De partea cealaltă, Faimoșii vor avea ocazia să-și vadă prietenii în timp ce vorbesc.

06-06-2021
17:07

A început o nouă ediție a emisiunii Survivor România 2021

Războinicii au continuat discuțiile purtate la Consiliul și în camp. Adelina a lansat un nou atac la adresa lui Albert, la fel cum a făcut și în zilele precedente, și a primit o replică la care nu se aștepta. Favoritul publicului i-a spus pe un ton foarte ferm că a greșit emisiune. La toată “ședința” războinicilor din jurul focului au luat parte și faimoșii.

Competiția sportivă de la Kanal D atinge un moment culminant între Adelina Damian și Albert Oprea, neînțelegerile dintre Războinici fiind la ordinea zilei. Vezi Live Video numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:00!

Frumoasa brunetă și favoritul publicului nu mai pot ajunge la niciun fel de numitor comun. Cei doi concurenți de la Survivor România își aruncă vorbe grele, după ce Adelina Damian și Maria Chițu par să fi făcut o alianță.

ADVERTISEMENT

Albert Oprea este extrem de supărat de atitudinea celor două fete, după ce blondina a spus la un moment dat că băieții din echipa albastră sunt niște lași. De aici lucrurile au degenerat și mai mult.

Survivor România, episodul de duminică, 6 iunie 2021. Live Video

Albert: „Ce vrei tu? De ce ai venit tu aici?

Adelina: Eu nu vreau nimic…

Albert: Tu ai greșit emisiunea!

Adelina: Băi, Albert, te rog frumos să nu mă iei cu lucrurile astea!

Albert: Ne-ați denigrat! Și tu și Maria!”, este schimbul de replici dintre Albert Oprea și Adelina Damian, care are loc în camp, de față cu ceilalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă și Zanni simt nevoia să intervină la un moment dat, fostul concurent de la „Chefi la cuțite” mărturisind că este de partea băieților Războinici. Artistul nu poate înțelege de ce fetele au făcut o strategie pe ascuns.

„Simțeam să mă bag și eu și Sebi și m-am băgat. La un moment dat simțeam că mi s-a făcut scârbă”, a declarat protejatul lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere este și Andrei Dascălu, care susține că unii participanți din Republica Dominicană au cam uitat care este scopul competiției sportive Survivor România. Războinicul crede că lupta ar trebui să se dea în teren, nu în camp.

„Momentan ne luptăm și unii cu alții în echipă. Dacă nu vor rezolva problema sta cred că fiecare va lua drumul lui și ne vom strica și mai tare decât suntem”, este de părere Andrei.

ADVERTISEMENT

Survivor România, o nouă eliminare. Cine părăsește emisiunea

Certurile și discuțiile tot mai aprinse din tabăra Războinicilor nu sunt tocmai bune pentru ei, pentru că nu vor reuși să adune puncte. De altfel, fetele Adelina Damian și Maria Chițu sunt deja propuse pentru eliminarea din competiție.

Jocul de comunicare din seara zilei de duminică, 6 iunie 2021, vine cu o nouă nominalizare, care îi poate lăsa pe concurenții din echipa albastră cu unul în minus și implicit lupta pentru marele premiu va fi mult mai grea.

Războinicii și Faimoșii trebuie să dea totul în teren, într-un meci care se desfășoară exclusiv pe nisip. Lupta devine tot mai strânsă, toate jocurile de săptămâna asta fiind câștigate numai de cei cu banderolă roșie.

ADVERTISEMENT