Life

Survivor România 2021 Live Video. Moroșanu, dezamăgit de Faimoși. Vezi aici episodul din 18 februarie

18.02.2021 | 21:20
Survivor Romania 2021 Live Video Morosanu dezamagit de Faimosi Vezi aici episodul din 18 februarie
ADVERTISEMENT

În ediția Survivor România 2021 din seara zilei de joi, 18 februarie, o să aibă loc un consiliu de urgență. Decizia este una fără precedent și a fost anunțată chiar de prezentatorul Daniel Pavel. Cătălin Moroșanu este decepționat de modul în care arată echipa Faimoșilor.


Update, ora 21:00

Cătălin Moroșanu este dezamăgit, mai exact, de alianțele care s-au format între unii Faimoși. El este de părere că strategiile pe care le fac Sebi și Zanni vor destrăma echipa.

ADVERTISEMENT

Acesta a precizat că e prea devreme pentru unii să se gândească la câștigarea marelui premiu, iar echipa trebuie să rămână în continuare unită: „ideea este că trebuie să rămânem noi uniți, idferent de orice circumstanță și trebuie să fim uniți că mie nu îmi place chestia asta, ce înseamnă asta, sunt ei mai presus decât noi sau ce înseamnă asta și pentru echipă va fi foarte rău”.


Știre inițială

Nu s-a mai întâmplat niciodată așa ceva în emisiune. Traseul extrem de dificil pe care cele două echipe aflate în competiție au fost nevoite să-l parcurgă, pe timp de noapte, l-a determinat pe prezentator să organizeze respectivul consiliu.

ADVERTISEMENT

Chiar Daniel Pavel a recunoscut că, având în vedere circumstanțele, emisiunea o să fie una unică. Toate acestea se petrec în contextul în care tensiunile din echipa Faimoșilor au atins apogeul.

Survivor România 2021 Live Video. Consiliu de urgență în ediția de joi, 18 februarie. Vezi aici episodul

Episodul din seara zilei de 18 februarie poate fi văzut live video pe Kanal D. Încercările prin care vor trece concurenții sunt unele nemaiîntâlnite.

ADVERTISEMENT

Tot în ediția din ziua de joi, concurenții se vor lupta pentru recompensă. Acesta a fost aleasă de public. Membrii celor două echipe, Războinici și Faimoși, vor da ce au mai bun pentru a câștiga.

Nu vor lipsi nici momentele tensionate și cuvintele grele aruncate în cele două tabere. Cătălin Moroșanu e supărat pe toată lumea. În afară de citicile aduse lui Culiță Sterp, el nu are nimic bun de spus nici despre Zanni și Sebi: „Culiță, fiind băgat la înaintare ca fiind liderul, va fi la fel de trădător, așa cum l-a trădat pe Jador în momentul de față”.

ADVERTISEMENT

„Acolo, în acea alianță, sunt două creiere cenușii, negre: Zanni și cu Sebi. Astăzi pe cine scoatem afară?! Hai să îl scoatem pe ăla, că astăzi ne-am certat cu el”, a adăugat Moroșanu, potrivit Wowbiz.

Nu doar în echipa Faimoșilor sunt tensiuni. Războinicii au și ei parte de momente în care nervii sunt întinși la maxim. Scandalul dintre Musty și Alin continuă, după ce săptămâna trecută erau aproape să se ia la bătaie, cei doi și-au aruncat cuvinte grele, inclusiv jigniri.  Alin este foarte deranjat de acuzațiile aduse de către Musty, conform cărora nu face nimic și este mereu împins de la spate.

Musty: „Am găsit soluția! Găsește soluția cu capul pe care îl ai!” 

Alin: „Am avut bunul simț”.

ADVERTISEMENT