Life

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 18 aprilie. Vera, eliminată!

19.04.2021 | 00:00
Survivor Romania 2021 Live Video editia din 18 aprilie Vera eliminata
Vera este eliminată de la Survivor România
ADVERTISEMENT

 O nouă ediție plină de suspans a reality show-ului Survivor România, iar telespectatorii vor vedea cine va fi eliminat din competiție, dar și care va fi soarta lui Zanni după ce a dezvăluit că a încălcat regulamentul.

UPDATE, 00:03 Vera este concurenta eliminată, având cele mai puține voturi dintre cele 4 fete nominalizate.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 23:47 Pe primul loc la Războinici este Albert, concurent propus ieri spre eliminare. Pe locul al doilea se află Marius Crăciun. Albert o nominalizează pe Vera, iar Marius pe Maria.

UPDATE, 23:30 A început consiliul de eliminare. Pe locul 1 la Faimoși este Zannidache. Elena este cea nominalizată de favoritul publicului.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 22:43 Războinicii câștigă meciul de comunicare!

UPDATE, 22:26 Scorul este 9-9! Concurenții au ajuns la ștafeta jocului pentru comunicare. Din partea faimoșilor au fost trimiși pe teren Culiță și Irisha, iar de la Războinici Maria și Marius.

UPDATE, 22:02 6-6 este scorul dintre Faimoși și Războinici în jocul din această seară.

UPDATE, 21:40 Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp ar putea fi sancționați pentru încălcarea regulamentului, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel, fără să dea detalii. Zanni a fost iertat în cazul biscuiților furați. Vezi aici posibilul motiv în cazul lui Culiță.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și Războinicii vor da totul pe traseu pentru a câștiga lupta, miza fiind foarte mare de data aceasta: jocul pentru comunicare. Ultimul meci al săptămânii se anunță a fi unul incendiar.

Ediția de astăzi, 18 aprilie, poate fi urmărită Live Video pe kanald.ro, începând cu ora 20:00. Diseară, fanii emisiunii vor vedea cine este concurentul care pleacă acasă.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2021 Live Video, ediția din 18 aprilie. Cine va fi eliminat?

Noi tensiuni apar în tabăra Faimoșilor, după ce Irisha este jignită de către un coechipier. Cântăreața a răbufnit și i-a spus să nu-și dea cu părerea fără ca cineva să-i ceară acest lucru. „Dacă nu îți cer părerea despre mine, te rog frumos să nu mi-o spui, asta cu ‘proastă’ de azi dimineață.”

Sebastian Chitoșcă a mărturisit că nu o poate suporta pe una dintre fetele din echipă, recunoscând acest lucru la testimoniale. „E clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!”, spune acesta.

Totodată, un nou concurent se va alătura competiției după eliminarea lui Cătălin Moroșanu, care nu a mai putut continua lupta din cauza problemelor cu piciorul. „Am să îl invit pe noul concurent al marii aventuri Survivor să se alăture nouă!”, este anunțul lui Daniel Pavel.

Sindy, replici acide la adresa Mariei, noua concurentă de la Războinici

Sindy recunoaște că nu o poate suporta pe una dintre noile concurente „Survivor România”, Maria Chițu, care s-a alăturat săptămâna trecută echipei albastre. Tânăra este de părere că noua ei colegă încearcă să le intre celorlalți pe sub piele, mai ales lui Albert Oprea.

„Maria l-a vrăjit într-un fel. A venit cu o energie foarte enervantă. Se duce la fiecare în parte și încearcă să se lipească”, este comentariul lui Sindy.

Daniel Pavel anunță că doi dintre concurenți au încălcat regulamentul competiției și se va decide soarta lor în această seară. Prezentatorul deja l-a avertizat pe Zanni că se vor lua măsuri, după ce Faimosul a recunoscut, în Consiliul de vineri seara, că a furat biscuiți și i-a împărțit cu colegii.

Tot în această seară, telespectatorii vor afla cine este concurentul pentru care aventura din jungla Dominicană a ajuns la final. „Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea! (…) Concurentul pentru care visul Survivor România se oprește acum și aici este…”, anunță Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT