Life

Survivor România 2021 din 26 martie. Cine a fost propus pentru eliminare? Supriză mare

26.03.2021 | 22:07
Survivor Romania 2021 din 26 martie Cine a fost propus pentru eliminare Supriza mare
ADVERTISEMENT

Competiția sportivă Survivor România 2021 nu lipsește de pe micile ecrane nici în seara aceasta, vineri, 26 martie. Tensiunea plutește în aer, în special în echipa Faimoșilor, unde Jador își pune colegii în cap datorită comportamentului său.


UPDATE, ora 23:35. Războinicii au pierdut jocul de imunitate în această seară, așa că au fost nevoiți să facă  nominalizări pentru eliminare în cadrul primului Consiliu al săptămânii.

ADVERTISEMENT

Cel care a obținut cele mai multe nominalizări este Marius Crăciun, votat de patru ori, urmat de Sorin, care a primit trei voturi. Maria a fost nominalizată o singură dată pentru eliminare. Marius a adus cele mai puține puncte pentru echipa Războinicilor, astfel că voturile s-au dat în funcție de performanțele sportive.

„Ținând cont de faptul că în ultima perioadă eu am adus cele mai puține puncte și am stabilit că vpm vota pe acest criteriu, mă așteptam.  Când am plecat de acasă nu m-am gândit că o să fiu pus în situația asta atât de devreme, dar la Survivor e posibil orice. Am o stare liniștită și sunt supărat pe mine, pentru că am ajuns în această situație fix din cauza mea.

ADVERTISEMENT

Știam că eu voi fi nominalizat și eram împăcat. Colegii mei au știut ce au avut de votat, cred că e un vot cu scopul spre motivare și revenire. Să îmi dau semaa cum e să fiu nominalizat și apoi să îmi revin, să nu mai ajung în această poziție. Cei de acasă, dacă au votat, le mulțumesc că sunt lângă mine. Dacă nu, ce o vrea Dumnezeu să se întâmple”, a declarat Marius Crăciun în această seară la „Survivor România”.


UPDATE, ora 22:07. Faimoșii și Războinicii s-au luptat în jocul de imunitate din această seară, unde fiecare a dat tot ce e mai bun pentru a aduce puncte. La ștafeta mixtă s-au înfruntat Sindy si Starlin de la Războinici și Ana si Zanni din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Sindy și Ana au fost primele care au plecat, iar Războinica a fost înaintea adversarei sale și să ridice steagul, ceea ce i-a permis lui Starlin să pornească pe traseu înaintea lui Zanni. Spre final, jocul a fost marcat de o răsturnare de situație și Zanni a fost cel care a adus victoria în echipa Faimoșilor. Astfel, Războinicii sunt nevoiți să facă nominalizări în această seară.


Știre inițială. Cântărețul de muzică de petrecere a devenit tot mai insuportabil în ultima perioadă, mai ales de când privește jocurile de pe margine. Manelistul este atacat din toate părțile, deși până acum numai Războinicii aveau ceva de spus împotriva lui.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei este catalogat drept un „copil răsfățat”, mulți dintre colegii de la Survivor România spunându-și părerea despre atitudinea Faimosului. Vezi Live Video ediția de vineri, 26 martie, numai pe kanald.ro, începând cu ora 20:30!

Survivor România 2021, Live Video. Jador, tot mai insuportabil? Ce spun Faimoșii

„Greșește cu siguranță! Mi se pare un copilaș mic și răsfățat de cinci ani”, spune Elena Marin despre comportamentul lui Jador de la Survivor România 2021.

„Este ca un vampir energetic, ne seacă de energie de fiecare dată prin toate glumele lui proaste”, adaugă la rândul său Cosmin Stanciu.

„Că ești tu, poți să fii cel mai scârbos, cel mai needucat, cel mai mitocan, dar nu ești cu mine, vere”, declară Zanni vizibil deranjat de felul în care vorbește și se comportă manelistul.

Războinicii nu trec cu vederea acest aspect, mai ales că Jador i-a tocat în ultima perioadă în timpul probelor din traseu pentru a-i face să piardă. Echipa albastră observă dezechilibrul de la Faimoși, cel mai probabil profitând de asta pentru a câștiga puncte în favoarea lor.

„Faimoșii sunt extrem de frustrați”, spune Starlin de la Războinici.

Vineri, 26 martie 2021, Faimoșii și Războinicii de la Survivor România joacă primul joc de imunitate. Prezentatorul Daniel Pavel anunță și o surpriză, concurenții din Republica Dominicană având o miză în plus față de săptămânile trecute.

Participanții trebuie să dea totul pentru că la finalul ediției echipa pierzătoare trebuie să propună o persoană pentru eliminarea din joc. Traseul nu este unul deloc ușor, așadar concurenții sunt nevoiți să lupte și să-și învingă toate temerile.

Faimoșii și Războinicii nu luptă numai pentru liniștea din timpul consiliului pentru nominalizare, ci și pentru un premiu suplimentar. Ești curios să știi despre ce este vorba? Urmărește Survivor România 2021 de la ora 20:30, pe Kanal D!

ADVERTISEMENT