Life

De ce Survivor România 2022 va fi un coșmar pentru Otilia Bilionera: ”Nu vreau să fac riduri”! Exclusiv

Otilia Bilionera este una dintre Faimoasele care se pregătește intens de Survivor România 2022, cântăreața având de înfruntat în Republica Dominicană un adevărat coșmar.
06.01.2022 | 11:58
De ce Survivor Romania 2022 va fi un cosmar pentru Otilia Bilionera Nu vreau sa fac riduri Exclusiv
Frumoasa Otilia Bilionera va avea multe de îndurat la Survivor România 2022 Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, iar peste câteva zile va intra în echipa Faimoșilor pentru Survivor România 2022, urmând să lupte pentru mâncare și confort în jungla din Republica Dominicană. Doar că, acolo, ea va fi pusă în fața celui mai negru coșmar al ei.

Ce coșmar va avea Otilia Bilionera la Survivor România 2022

Otilia Bilionera este una dintre vedetele extrem de atente la ceea ce se petrece cu tenul ei. Ba chiar, în ciuda modei, artista se ferește cât poate de mult de soare, motiv pentru care folosește mai tot timpul creme de protecție solară. Chiar și iarna sau în casă!

ADVERTISEMENT

”Mereu sunt foarte deschisă la ten, sunt foarte albă. Mă întreabă lumea de ce nu merg măcar la solar. Le zic să meargă ei, bronzați-vă voi, dar eu nu vreau să fac riduri. Soarele este cel mai mare dușman al pielii. Eu și iarna mă dau cu cremă de protecție solară cu factor 50, chiar și în casă. Nu vreau să fac riduri”, ne spunea, în exclusivitate, Otilia Bilionera cu puțin timp în urmă, chiar înainte de a semna contractul cu Pro TV pentru a face parte din echipa Faimoșilor.

Doar că, odată ajunsă în Republica Dominicană, ritualurile frumoasei cântărețe vor fi… istorie, producătorii emisiunii fiind foarte stricți cu ceea ce le este permis sau nu concurenților de la Survivor România 2022. În plus, dorința ei de a nu se expune la soare este imposibil de realizat, concurenții urmând să intre pe traseu indiferent de vreme, iar Republica Dominicană este cunoscută și pentru… soarele arzător din tot timpul anului.

ADVERTISEMENT

Iar din experiența celorlalți foști Faimoși sau Războinici, soarele a fost unul dintre cele mai greu de îndurat suplicii, căldura și arsurile obținute la Survivor România dându-le tuturor mari bătăi de cap. Iar Otilia, în momentul în care va ajunge în Republica Dominicană, nu va putea să refuze să se expună la soare.

Otilia Bilionera și pretențiile imposibile la mâncare

În altă ordine de idei, pentru Otilia Bilionera, la Survivor România 2022, vor exista o mulțime de probleme când vine vorba despre mâncare. Nu de altceva, dar, așa cum recunoaște chiar Otilia, hrana este o componentă foarte importantă în viața ei.

ADVERTISEMENT

”Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt, am foarte multă grijă. Începând cu sportul, cu dieta, cu mâncarea, tot. Dimineața mănând doar anumite fructe, anumite alimente care mă ajută să arăt bine, iau anumite suplimente, vitamine. Folosesc un ritual de îngrijire dimineața, altul seara. Am treabă multă (râde, n.red.)”, spunea Otilia Bilionera pentru FANATIK.

Doar că, la Survivor România 2022, hrana este, probabil, cel mai greu de obținut, iar porțiile de mâncare, și așa mici, sunt compuse, de cele mai multe ori, doar din orez, linte, fasole și, poate, câteva ouă și câteva banane. Mai rar, carne, iar dulciuri, aproape niciodată. În schimb Otilia va avea parte de mult cocos, asta dacă ea și colegii ei dacă vor avea norocul să găsească în jungla din preajmă câțiva cocotieri.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, în aparițiile sale publice, după ce a semnat contractul cu Survivor România 2022, Otilia Bilionera a precizat, de fiecare dată, că va face tot ce îi stă în putință să își ajute echipa, iar aspectul fragil pe care îl afișează ascunde o adevărată luptătoare și o persoană foarte ambițioasă.

Otilia Bilionera, din Egipt, în Dominicană, la Survivor România 2022

Otilia Bilionera este, în această perioadă, în Egipt, acolo unde susține o serie de comcerte în cadrul unul complex hotelier de lux. După ce va termina cu recitalurile oferite în ”țara piramidelor”, frumoasa cântăreață se va îmbarca în avionul care o va duce la Survivor România 2022, ea cerând, conform informațiilor noastre, să plece direct spre Republica Dominicană, dar nu a primit, încă, un răspuns clar de la producătorii emisiunii.

Otilia Bilionera se va alătura echipei Faimoșilor de la Survivor România 2022, ea urmând să fie colegă cu vedete precum CRBL, Andreea Tonciu, Tj Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cei 12 Faimoși se vor înfrunta cu tot atâția Războinici în cursa pentru marele premiu de la Survivor România 2022, câștigătorul înfruntărilor din Republica Dominicană urmând să se întoarcă acasă mai bogat cu 100.000 de euro.

Survivor România 2022 începe pe 16 ianuarie, la Pro TV

Survivor România este cunoscută ca o emisiune în care concurenții se luptă, în fiecare zi, cu tot felul de lipsuri, fie că este vorba de mâncare, loc de dormit sau produse de igienă, săpunul și cremele fiind un lux, iar o toaletă decentă, un vis.

”24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției.

Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă”, spunea Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022, emisiune care va debuta, la Pro TV pe 16 ianuarie.

ADVERTISEMENT