LIVE Actualizat 03-05-2023
19:20

Survivor România, 3 mai 2023. Eliminare neașteptată în Republica Dominicană. Cine pleacă acasă

Eliminare neașteptată la Survivor România în ediția de miercuri, 3 mai. Un concurent va pleca acasă, iar numele lui îl aflăm în câteva ore.
03.05.2023 | 21:33
Survivor Romania 3 mai 2023 Eliminare neasteptata in Republica Dominicana Cine pleaca acasa
Survivor România, 3 mai 2023. Eliminare neașteptată în Republica Dominicană. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
03-05-2023
19:20

Robert Moscalu, eliminat de la Survivor România

Daniel Pavel a anunțat cine este eliminat de la Survivor România. Înainte de esta însă, le-a cerut celor doi concurenți propuși spre eliminare să mai spună câteva cuvinte. 

”Simt că mai pot. Simt că mai am multe de arătat, multe să-mi demonstrez mie și mi-ar plăcea din suflet să rămân în concurs”, a spus Ștefania înainte de anunțul făcut de Daniel Pavel. 

”Mă mușcăm de limbă să nu plângă. Plâng pentru că mi-au venit imagini cu oamenii ăștia frumoși. Nu am cuvinte. O să îmi fie dor de oamenii ăștia. Nu mă așteptam să fiu apropiat de niște oameni pe care nu i-am dorit eu ca niște prieteni și uite că după patru luni… Nu mai am cuvinte”, a spus la rândul lui Robert Moscalu, plângând fără oprire. 

Ulterior, Daniel Pavel a anunțat că Robert Moscalu este eliminat de la Survivor România. 

03-05-2023
18:32

Andrei Krișan a câștigat Jocul pentru Comunicare

Robert și Dan Ursa au intrat pe traseu cu câte o viață fiecare, sperând că reușesc să o păstreze. Robert Moscalu a reușit să își păstreze viața.

Astfel, la duel au intrat Andrei Krișan și Robert Moscalu. Jocul pentru Comunicare a fost câștigat de Andrei Krișan. 

03-05-2023
18:09

Dan Ursa și Carmen Grebenișan, aproape de egalitate

Robert Moscalu și Dan Ursa au intrat pe traseu. Dan Ursa a reușit extrem de repede să iasă învingător, cu două vieți. 

Mai departe, Carmen Grebenișan și Andreea Moromete au dat tot ce au avut mai bun pe traseu. Învingătoare a fost însă Carmen, cu două vieți. Andreea Moromete în schimb a reușit și ea să adune o viață. 

Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab au avut și ele o luptă strânsă. Alexandra Porkolab a reușit însă să obțină două vieți și să câștige ultima probă.

Ștefania și Andrei Krișan au intrat și ei pe traseu. Asta deși ieri, cei doi s-au întâlnit din nou pe traseu. Norocul a fost de parte lui Andrei Krișan, care a adunat două vieți, iar Ștefania doar una. 

Andreea Moromete și Robert Moscalu au revenit din nou, fiecare dintre ei cu o viață. Norocul a fost departe Andreei Moromete în această cursă. 

Dan Ursa și Carmen Grebenișan au fost următorii. Dan Ursa a reușit să obțină alte două vieți, iar Carmen Grebenișan încă una. 

03-05-2023
17:48

Începe Jocul pentru Comunicare la Survivor România

Începe Jocul pentru Comunicare la Survivor România. Câștigătorul primește niște lucruri dragi de acasă și mai poate desemna și alți trei concurenți pentru a se bucura de acest lucru.

Echipele au fost deja împărțite, iar Daniel Pavel a anunțat cine va intra pe traseu, dar și contra cui va lupta. Robert Moscalu intră pe traseu alături de Dan Ursa, iar Carmen Grebenișan cu Andreea Moromete. 

Mai departe, Alexandra Porkolab intră pe traseu cu Alexandra Ciomag, iar Ștefania Stănilă se va lupta din nou cu Andrei Krișan. 

Survivor România este una dintre competițiile care testează limitele concurenților din toate punctele de vedere. Și cum mai este foarte puțin până la marea finală, tensiunile sunt din ce în ce mai intense.

Eliminare neașteptată la Survivor România, miercuri, 3 mai 2023

În ediția de miercuri, 3 mai, de la Survivor România vom avea parte de o eliminare. Ștefania Stănilă și Robert Moscalu sunt cei care au fost propuși la consiliul din ediția de marți, 2 mai de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Deși nimeni nu se aștepta la acest lucru, având în vedere că Ștefania Stănilă doar ce câștigase luni Jocul pentru Recompense, iată că lucrurile aveau să se schimbe. Iar un scandal imens a izbucnit noaptea trecută.

Ștefania a fost umilită public de Alexandra Porkolab, dar și de Alexandra Ciomag. Cele două Războinice au numit-o pe aceasta ”marionetă”. De asemenea, despre ea s-a spus că nu are personalitate, iar acuzațiile nu s-au oprit doar aici.

ADVERTISEMENT

Alexandra Ciomag a fost una dintre cei care au nominalizat-o pe Ștefania pentru eliminare. Tânăra nu a luat decizia din punct de vedere sportiv, ci doar din punct de vedere social. Aceasta a dezvăluit la consiliul de eliminare că Faimoasa este doar marioneta lui Carmen Grebenișan.

De asemenea, despre ea s-a mai spus că nu ar avea nici caracter și că nu e nici demnă. Iar la rândul ei, Alexandra Porkolab a fost de acord cu toate remarcile făcute de colega ei. Momentul a fost oricum unul cât se parte de dureros pentru fosta gimnastă.

ADVERTISEMENT

Ștefania, umilită de Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab

”În această seară, o voi nominaliza pe Ștefania, pentru că, din punctul meu de vedere, este o persoană care….Este ca o marionetă, îi place să fie ghidată. Nu are personalitate. Atâta timp cât un om, cum ar fi Carmen, îți spune ceea ce tu trebuie să spui și n-ai niciun punct de vedere, de fiecare dată faci ceea ce îți spune…

Nu ești demnă. Nu ai un caracter! Nu ai o personalitate! Eu așa văd lucrurile, sper că nu mă înșel. Din câte am văzut, nu sunt singura persoană care vede acest lucru”, i-a spus Alexandra Ciomag Ștefaniei, la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Și alte persoane din tribul Taino au nominalizat-o pe fosta gimnastă. Astfel, Ștefania a fost propusă către eliminare chiar de către colegii săi. Nominalizat către eliminare a fost și Robert Moscalu. Andrei Krișan a luat decizia în cazul acestuia. Astfel, în doar câteva ore vom afla care dintre cei doi concurenți va pleca acasă și părăsește competiția.

ADVERTISEMENT