Life

Survivor România, dat peste cap de eliminarea lui Alin Chirilă! Ce s-a întâmplat cu Carmen Grebenișan și Andrei Krișan

Show-ul Survivor România a fost dat peste cap în urma plecării lui Alin Chirilă din competiție! Cine e acum favorit la pariuri?
24.04.2023 | 10:35
Survivor Romania dat peste cap de eliminarea lui Alin Chirila Ce sa intamplat cu Carmen Grebenisan si Andrei Krisan
Survivor România: cotele de pariuri s-au schimbat după eliminarea lui Alin Chirilă. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Survivor România 2023 este un show plin de surprize! Fiecare eliminare de până acum a schimbat complet preferințele telespectatorilor, așa că astăzi,  24 aprilie 2023, avem un cu totul alt favorit pentru marele trofeu!

Survivor România, dat complet peste cap de eliminarea lui Alin Chirilă! S-au schimbat preferații la casele de pariuri

Scoaterea din schemă a războinicului Alin Chirilă a schimbat totul, peste noapte! Având în vedere că preferatul publicului a fost dat afară din concurs, nereușind să adune suficiente SMS-uri pentru a se salva, topul stă altfel acum.

ADVERTISEMENT

Mai mult, dacă la începutul lunii aprilie Carmen Grebenișan era pe locul 10 la pariuri, acum a urcat pe locul 3, suflându-i în ceafă Ștefaniei Stănilă, una din concurentele pe care fanii show-ului mizează tot mai tare în ultima perioadă.

În momentul de față, concurentul cel mai cotat la casele de pariuri, ”desemnat” de pariori drept marele câștigător Survivor România 2023 este… Andrei Krișan (cotă 6,50). Războinicul e urmat de faimoasa Ștefania Stănilă (7,50), iar pe locul trei se află în acest moment doi concurenți, la egalitate privind cotele: Dan Ursa și Carmen Grebenișan (12,00).

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a urcat pe locul trei în preferințele pariorilor

Cu șanse ceva mai mici spre a ridica trofeul Survivor în Republica Dominicană sunt cotați Andreea Moromete (25,00) și Robert Moscalu (25,00). Pe ultimele locuri în rândul favoriților pariorilor se află Alexandra Ciomag și Alexandra Porkolab.

Revenind la cea mai recentă și cea mai șocantă eliminare din acest sezon, cea a lui Alin Chirilă, concurentul cu cea mai mare eficacitate pe plan sportiv din istoria show-ului, telespectatorii au fost destul de dezamăgiți de ieșirea lui din joc.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Instagram a concursului s-a lăsat cu critici foarte dure la adresa PRO TV și a prezentatorului Daniel Pavel. „O dată cu tine, Aline, în număr masiv vom renunța să ne mai uităm la această emisiune!!! ProTv ul ne-a spălat creierii destul !! Eu una mă retrag. Mi-am epuizat timp, energie, dependentă pentru un canal de televiziune care a spălat cu noi pe jos!!! La revedere, Survivor”, este doar unul din mesajele pline de revolte din mediul online.

Competiția Survivor România se apropie cu pași repezi spre final. În concurs au mai rămas doar trei băieți și șase fete. La capitolul eficiență, în urma eliminării lui Alin Chirilă, lucrurile stau destul de diferit, dacă vom compara topul sportiv cu preferințele pariorilor.

ADVERTISEMENT
survivor românia
Așa arată acum topul favoriților de la Survivor România, la pariuri

Cum stau concurenții rămași la Survivor România la capitolul eficiență?

Pe locul întâi, strict din punct de vedere sportiv, la ora asta este Dan Ursa, cu o eficacitate de 65%. Ursa a câștigat 65 de meciuri din 99 jucate. Al doilea în clasamentul eficienței pe traseele din Dominincană este… o fată! În mod surprinzător, dar Alexandra Porkolab se pare că și-a făcut bine temele la Survivor. Fata are o eficiență de aproape 60%, mult mai bună decât favoritul de la pariuri, Andrei Krișan. Porkolab a obținut, până la această oră, 52 de puncte din 87 posibile, lucru deloc de neglijat.

Și dacă tot l-am amintit pe preferatul de acum al telespectatorilor, el se află abia pe locul 6 în topul eficienței. Carmen Grebenișan este pe 7 (eficacitate 50,6%), iar Alexandra Ciomag și Bianca Patrichi sunt ultimele în acest clasament.

Pe locul al treilea este Andreea Moromete, războinica aleasă în emisiunea lui Măruță. Pe locul patru urmează Ștefania Stănilă (52,3% eficacitate). Robert Moscalu ocupă locul cinci din punct de vedere sportiv, luându-i fața lui Andrei Krișan.

 

 

ADVERTISEMENT