Life

Survivor România, ediția de luni, 15 mai 2023. Cine câștigă Jocul pentru Recompensă

Survivor România 2023, ediția de luni, 15 mai. Concurenții vor disputa Jocul pentru Recompensă. Care este miza și cine va fi câștigător?
15.05.2023 | 23:01
Survivor Romania editia de luni 15 mai 2023 Cine castiga Jocul pentru Recompensa
Survivor România, ediția de luni,15 mai 2023. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
15-05-2023
20:01

Cine a câștigat Jocul pentru Recompensă

După ultimul duel cu Dan Ursa, Andrei Krișan este cel care a câștigat Jocul pentru Recompensă. Concurentul poate alege alte două persoane cu care poate merge în Columbia. 

Astfel, tânărul le-a alea pe Carmen Grebenișan și pe Ștefania Stănilă, concurentele cu care se înțelege cel mai bine. Cei trei se vor bucura de o excursie de neuitat. 

15-05-2023
19:28

Carmen Grebenișan, epuizată după meciul cu Alexandra Porkolab. Andrei Krișan a învins-o pe Ștefania

Alexandra Porkolab a învins-o pe Carmen Grebenișan, iar aceasta din urmă și-a epuizat toate viețile. Creatoarea de conținut s-a simțit rău la finalul meciului, iar medicul i-a sărit în ajutor. 

Ștefania Stănilă și Andrei Krișan au intrat apoi pe traseu, iar fostul Războinic este cel care a câștigat. Lupta pentru excursia în Columbia este cât se poate de strânsă. 

15-05-2023
19:02

A început Jocul pentru Recompensă. Ștefania a învins-o pe Alexandra Ciomag

Ștefania Stănilă și Alexandra Ciomag s-au duelat pe traseu, la Jocul pentru Recompensă. Campioana la gimnastică este cea care a învins și a păstrat cele trei vieți, pe când fosta Războinică mai are doar două. 

Având în vedere faptul că recompensa acestui joc constă într-o excursie în Columbia, unde câștigătorul poate lua alți doi concurenți, lupta este crâncenă pe traseu.

15-05-2023
18:42

Carmen Grebenișan și Andrei Krișan, discuții sensibile la Survivor România

Carmen Grebenișan și Andrei Krișan au vorbit despre eliminarea Andreei Moromete de la Survivor România Andrei Krișan nu consideră că a greșit, iar de aceeași părere este și Carmen Grebenișan.

Faimoasa i-a spus Războinicului că a făcut alegerea corectă. De asemenea, deși Krișan se gândea că a fost fals pentru faptul că și-a trădat prietena, Carmen Grebenișan i-a luat apărarea. 

”Cineva avea de suferit oricum. În continuare susțin că tu te-ai sacrificat. Fals nu ești”, a spus Carmen Grebenișan.

Luni, 15 mai 2023, la Pro TV se difuzează o nouă ediție Survivor România, în care concurenții vor lupta în Jocul pentru Recompensă. Premiul constă într-o excursie de vis, așa că fiecare concurent va da totul pe traseu.

Survivor România, ediția de luni, 15 mai 2023. Concurenții se luptă în Jocul pentru Recompensă

Se apropie marea finală Survivor România, iar lupta dintre concurenții rămași – șase la număr – este tot mai strânsă. Penultima săptămână de competiție începe cu un Joc de Recompensă.

ADVERTISEMENT

Miza jocului de astăzi este una la care nimeni nu s-ar aștepta. Mai exact, Daniel Pavel îi anunță pe membrii tribului Taino că premiul constă într-o excursie în Columbia, cu avionul, cu somn la hotel, precum și cu mese la restaurant și plimbări pentru câștigător.

“Sunt super concentrată azi. Ne apasă sentimentul că ne gândim la acasă. E momentul să tragem foarte tare”, spune Carmen Grebenișan la jocul de astăzi.

ADVERTISEMENT

În ediția difuzată miercurea trecută, Andreea Moromete a ratat șansa de a ajunge în finală după ce a fost eliminată prin votul publicului. Cu toate că deținea simbolul imunității, fosta Războinică a decis să nu îl folosească și i l-a pasat, în schimb, Alexandrei Porkolab.

“E bine că gata, s-au dus emoțiile alea. Le mulțumesc oamenilor pentru voturi. Sunt recunoscătoare că am făcut parte din asta. Așa ca de plecare, vreau să fac un cadou cuiva.

ADVERTISEMENT

E un cadou foarte special. Vreau să-l las unei mămici, așa cum luptă ea pentru fetița ei, așa am luptat eu pentru nepoțica mea.

Am la mine simbolul imunității ascunse. Dacă-mi permiteți, o să i-l dau. Scopul meu în competiția asta a fost să demasc oamenii. Îl aveam și la nominalizare”, a spus Andreea Moromete înainte de a părăsi competiția

ADVERTISEMENT

Gestul Andreei Moromete, dezbătut de concurenții rămași la Survivor România

Concurenții rămași vor dezbate eliminarea colegei lor și decizia de a renunța la imunitate. “Parcă are sens reacția ei”, spune Andrei Krișan. Pe de altă parte, Alexandra recunoaște că gestul Andreei Moromete a luat-o prin surprindere. “Nu m-am așteptat să mi-l dea mie. Mă simt norocoasă”, va spune concurenta.

“Singura mea dorință a fost să rămân cu Ștefi și cu Carmen”, spune Krișan, conform Pro TV. Cu această remarcă, concurentul subliniază faptul că strategia lor a funcționat.

Simbolul imunității se află la îndemâna celuilalt grup, așa că rămâne de văzut ce vor face în continuare concurenții la următorul Consiliu de nominalizare, care e în ediția de mâine seară. Ediția de astăzi a emisiunii poate fi urmărită la Pro TV sau pe VOYO, de la 21:30.

Finala Survivor România 2023 va avea loc miercuri, 24 mai 2023. Doar un singur concurent va fi marele câștigător al acestui sezon și va pune mâna pe premiul în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT