Life

Survivor România, show-ul care a scos vedetele de la naftalină. Cum s-au relansat unele concurente din echipa Faimoșilor

14.04.2021 | 12:22
Survivor Romania showul care a scos vedetele de la naftalina Cum sau relansat unele concurente din echipa Faimosilor
ADVERTISEMENT

„Survivor România” a readus în lumina reflectoarelor câteva nume de vedete „scoase de la naftalină”, care au stat mulți ani într-un con de umbră. Echipa Faimoșilor este compusă din nume cunoscute din showbiz și sport, însă unii dintre concurenți nu au fost o lungă perioadă în atenția publicului. 

Show-ul filmat în Republica Dominicană a adus, pe de altă parte, și nume importante din lumea muzicală, cum ar fi Jador, Culiță Sterp, Alexandra Stan sau Zannidache, lansat în muzică recent.

ADVERTISEMENT

Foste concurente precum Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha, spre exemplu, nu au mai fost de mult timp prezențe constante în lumea showbiz-ului.

Survivor România, show-ul care a scos vedetele de la naftalină. Cum s-au relansat unele concurente din echipa Faimoșilor

Competiția sportivă de la Kanal D nu a fost doar o experiență interesantă și plină de adrenalină pentru unii concurenți, care au avut ocazia să-și testeze limitele, ci și o relansare în showbiz, după o lungă perioadă de absență.

ADVERTISEMENT

Fie că au ales să ia o pauză de la aparițiile pe sticlă sau pandemia le-a stricat planurile, unii dintre Faimoși au reușit să ajungă din nou în atenția publicului cu ajutorul show-ului „Survivor România”.

Andreea Antonescu a cunoscut succesul de la o vârstă fragedă, atunci când a început să participe la diverse spectacole muzicale în copilărie. La 12 ani a lansat primul ei album, „Din vina ta”, cu 10 piese compuse de Adrian Ordean, însă succesul adevărat avea să vină mai târziu.

ADVERTISEMENT

În 1998, alături de Andreea Bălan, bruneta a lansat trupa Andre, un adevărat fenomen la sfârșitul anilor ’90 și până în 2001, atunci când fetele au decis să meargă pe drumuri separate. Timp de trei ani, cele două fete au reușit să ajungă și în atenția publicului din afara României, muzica lor fiind ascultată, în general, de adolescenți.

Andreea Antonescu, fostă concurentă la Survivor România
Andreea Antonescu, fostă concurentă la Survivor România. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

În 2002, Andreea Antonescu și-a început cariera solo, însă nu a mai atins niciodată succesul pe care l-a avut alături de buna ei prietenă, Andreea Bălan. „Tentativele” de a reveni în industria muzicală nu au fost de un mare impact asupra publicului, iar în 2019, după aproape 18 ani, ea și Andreea Bălan au hotărât să se reunească pentru trupa Andre și au lansat un nou single, „Reset la inimă”, urmând să participe la evenimente importante și câteva concerte mari.

ADVERTISEMENT

Între timp, Andreea Antonescu și-a deschis și un canal de YouTube, unde postează vloguri regulat. În toamna anului 2019 a participat la emisiunea de la Pro TV „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, iar în decembrie buneta a lansat, alături de Andreea Bălan, single-ul „Nostalgii”, după care a revenit în lumina reflectoarelor, odată cu participarea la „Survivor România”.

Deși nu a dat întotdeauna lovitura din punct de vedere sportiv în cadrul competiției, artista a reușit să se înțeleagă bine cu majoritatea colegilor ei de echipă și să câștige simpatia telespectatorilor cu atitudinea ei optimistă. Fosta Faimoasă are o prietenie de ceva timp cu Elena Marin, care este dansatoarea Andreei Bălan, dar a rămas în relații bune și cu Jador sau Cătălin Moroșanu.

Simona Hapciuc, polițista Nuți din „Trăzniții”

Simona Hapciuc a apărut mult timp pe micile ecrane în rolul polițistei Nuți din „Trăsniții”, cel mai lung sitcom din România, difuzat pe Prima TV încă din 2003. Totodată, frumoasa blondină este nutrițioist și antrenoare de fitness, având o experiență de 12 ani în kickboxing.

Deși acum este fericită și are un băiețel de doi ani, Dimitrie, Simona Hapciuc a întâmpinat multe greutăți de-a lungul timpului. A fost nevoită să-și crească singură copilul după ce partenerul ei de atunci i-a dat de ales: fie face avort, fie pleacă din viața ei și a viitorului copil. Blondina a pus băiețelul pe primul loc și acum este mai fericită ca niciodată.

Simona Hapciuc
Simona Hapciuc. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Fosta Faimoasă a petrecut aproape două luni în reality show-ul de la Kanal D și a plecat din competiție după ce a fost nominalizată în cadrul Consiliului, însă vedeta nu a avut suficiente voturi din partea publicului pentru a se salva.

În ultimii ani, Simona Hapciuc s-a dedicat sportului și creșterii lui Dimitrie, astfel că nu a mai făcut parte din lumea showbiz-ului românesc o perioadă. Participarea la „Survivor România” i-a adus mulți fani și pe rețelele sociale, unde avea, inițial, o comunitate destul de restrânsă, de aproape 10.000 de urmăritori. Blondina are acum peste 68.000 de urmăritori doar pe contul de Instagram, unde posteaza regulat.

Majda Aboulumosha, fostă vedetă Antena Stars

Majda Aboulumosha este, de profesie, actriță, având mai multe apariții în seriale românești de-a lungul timpului. Bruneta și-a început activitatea la 12 ani, pe vremea când prezenta moda, după carea a participat la emisiunea „În al 9-lea cer” de la Acasă TV.

Au urmat aparițiile în telenovelele românești semnate de Ruxandra Ion, cum ar fi „Regina”, „Aniela”, „Iubire și Onoare”, dar și „Fructul Oprit”, unde a fost personaj episodic. Frumoasa actriță a cochetat și cu emisiunile televizate. Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu la Prima TV timp de doi ani, după care a prezentat „Showbiz Report” la Antena Stars. Aceasta a părăsit postul TV după aproape doi ani.

„Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape”, spunea vedeta după ce a plecat de la Antena Stars. Participarea la „Survivor România” a readus-o în lumina reflectoarelor, mai ales că a avut o relație bună cu mulți dintre Faimoși, cu care a fost colegă timp de două luni și pe care îi ajuta constant.

Numărul fanilor a crescut semnificativ pentru actriță după ce a ieșit din concurs, având o activitate constantă pe Instagram, unde este urmărită de 161.000 de persoane.

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha, fostă Faimoasă de la Survivor. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Irisha, noua concurentă din echipa Faimoșilor

Irisha, pe numele real Irina Ceban, a intrat în echipa Faimoșilor alături de Raluca Dumitru săptămâna trecută, după eliminarea Anei Porgras din competiție, din moment ce Elena Marin ar fi rămas singura fată. Irina are 32 de ani și a devenit cunoscută după participarea la „Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

Bruneta este originară din Republica Moldova și a venit în România cu șapte ani în  urmă, atunci când și-a început cariera în lumea modei, dar și în industria muzicală, lansând câteva piese foarte apreciate de fani, printre care „Fosta ta”, alături de Uddi (1 milion de vizualizări pe YouTube) sau „You lose” (161.000 de vizualizări).

Irina Ceban
Irina Ceban, noua concurentă de la Survivor România 2021
Sursa foto: Instagram

Artista a urmat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, o școală de stiliști în Româia și apoi una în SUA, urmându-și pasiunea pentru modelling. Timp de nouă luni, vedeta a locuit la Miami, unde s-a axat pe cariera în modă, având o activitate constantă în acest domeniu chiar și în timpul pandemiei.

Irisha a câștigat deja simpatia publicului după ce a adus câteva puncte în echipa Faimoșilor, demonstrându-le atât colegilor, cât și telespectatorilor, că își merită locul printre coechipierii ei.

ADVERTISEMENT