Life

Joc de imunitate la Survivor 2023. Lovitură pentru Războinici. Cine e propus pentru eliminare la ediția din 28 februarie – Update

Un nou joc de imunitate la Survivor România 2023, în ediția din 28 februarie. Ce concurenți sunt propuși spre eliminare.
28.02.2023 | 22:57
Joc de imunitate la Survivor 2023 Lovitura pentru Razboinici Cine e propus pentru eliminare la editia din 28 februarie  Update
Un nou joc de imunitate va avea loc la Survivor România 2023. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
28-02-2023
20:58

Pe cine au nominalizat Războinicii în cel de-al doilea consiliu al săptămânii

Lucianna Vagneti este concurenta nominalizată în această seară, cu patru voturi din partea echipei Războinicilor. Concurenta se alătură celorlalte trei nominalizate spre eliminare. 

Astfel, Lucianna, dar și Alexandra Porkolab, Alina Radi și Alexandra Ciomag sunt în pericol de eliminare de la Survivor România 2023. 

28-02-2023
20:24

Faimoșii au câștigat al doilea joc pentru imunitate

DOC și Robert Moscalu s-au luptat pe traseu, iar cel dintâi a adus punctul decisiv pentru echipa sa. Faimoșii au câștigat al doilea joc pentru imunitate cu scorul de 10 – 5 și vor obține, de asemenea, și proviziile care vin odată cu victoria. 

Astfel, Faimoșii vor avea, din nou, un consiliu liniștit, iar cei din tribul Războinicilor vor face nominalizări pentru eliminare. 

28-02-2023
19:55

Faimoșii, în continuare în avantaj

După ce Alina Radi a fost luată de medici, Faimosul Ionuț Iftimoaie și Războinicul Andrei Krișan au intrat pe traseu și, cu acest, duel, au deschis runda a doua a celui de-al doilea joc pentru imunitate.

Fostul campion MMA este cel care a adus punctul pentru Faimoși, deși adversarul său era pe punctul să câștige. Echipa Faimoșilor este în continuare în avantaj, cu scorul de 6 – 3. 

28-02-2023
19:34

Alina Radi, la un pas de înec la Survivor România

Alina Radi a fost la un pas de tragedie chiar în timpului jocului pentru imunitate. Războinica nu a mai avut puterea de a ieși din apă, iar colegii ei de echipă au reacționat imediat. “A leșinat! Săriți!”, s-a auzit în momentul în care concurenții și-au dat seama ce se întâmplă. 

Băieții au scos-o pe concurentă din apă, iar medicul a intervenit imediat. Alina Radi a fost luată cu targa de pe teren pentru a primi îngrijirile de care avea nevoie. Citește mai multe detalii despre moment aici.

28-02-2023
19:09

Faimoșii obțin primul punct în meciul de astăzi

Primii concurenți au inaugurat traseul din ediția Survivor România difuzată pe 28 februarie 2023. Tribul Faimoșilor conduce, deocamdată, jocul de imunitate de astăzi.

Remus Boroiu și Robert Moscalu au fost cei care s-au duelat primii pe traseul de astăzi. Cel dintâi aduce punctul pentru echipa sa, iar scorul este de 1 – 0 pentru Faimoși. 

28-02-2023
19:00

Ce recompensă vor primi câștigătorii jocului pentru imunitate

Echipa care câștigă cel de-al doilea joc pentru imunitate din această săptămână va primi și o recompensă, după cum a anunțat Daniel Pavel. Prezentatorul TV le-a prezentat concurenților ce se află sub cupolă, iar reacția acestora a fost una pe măsură. 

Câștigătorii vor primi suc, dar și ingredientele necesare pentru a-și face propria shaorma. “Desigur, dragilor, doar tribul câștigător mănâncă pe țărm”, a spus prezentatorul emisiunii. 

28-02-2023
18:45

Faimoșii și Războinicii, impresii după ultimul consiliu de nominalizare

Faimoșii sunt șocați după replicile tăioase pe care Alin Chirilă și Alexandra Porkolab și le-au adresat seara trecută, în cadrul consiliului de nominalizare. Cei din echipa roșie au realizat cum tensiunile ies la suprafață în tribul advers. 

Pe de altă parte, Războinicii discută despre discuția care a avut loc cu o seară în urmă. Războiul dintre Alin Chirilă și Alexandra Porkolab este departe de a se termina. 

“Șoc și groază, așa mi s-a părut acest consiliu. A fost un consiliu în care am început să dezgropăm morți”, a spus Alexandra Porkolab la testimoniale, referitor la ultimul consiliu.

“Am vrut să-ți întorc moneda aia falsă, să vezi și tu cum e (…) Am încercat să-i spun că ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, a spus Alin Chirilă despre cearta cu colega sa de echipă. 

28-02-2023
18:10

Faimoșii, din nou victorioși

Faimoșii au scris istorie la jocul de imunitate de azi, în timp ce Războinicii au avut din nou o zi proastă. Jocul a fost marcat de un incident sumbru, o concurentă fiind la un pas de înec. Rămâneți pe FANATIK pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în această seară la Survivor România. 

În ediția de marți, 28 februarie 2023, la Survivor România va avea loc al doilea joc de imunitate al săptămânii. Primul loc a fost câștigat de Faimoși, iar Războinicii au fost cei care au făcut nominalizări pentru eliminare.

Survivor România, ediția din 28 februarie: un nou joc de imunitate

Noua săptămână de Survivor România a început cu ediția de luni, 27 februarie. În urma primului joc pentru imunitate, câștigat de tribul Faimoșilor, Războinicii au nominalizat trei concurenți pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

Ediția de aseară s-a lăsat cu tensiuni între Alin Chirilă și Alexandra Porkolab. Cei doi au avut un conflict uriaș în cadrul consiliului de nominalizare. “Avem un om care spune că-i place să ofere durere”, a spus concurenta despre coechipierul ei.

Alin Chirilă și Andreea Moromete au dispărut în junglă pentru mai mult timp, susținând că au încercat să găsească hrană pentru trib. Cei doi nu au fost scutiți de comentariile colegilor de echipă. De altfel, au primit și o pedeapsă la joc pentru încălcarea regulilor.

ADVERTISEMENT

Faimoșii sunt șocați de tensiunile care au loc în tribul advers. “Era pentru mine cât se poate de clar. Tabăra lui Krișan și tabăra lui Alin”, spune Kamara despre situația din echipa Războinicilor.

“Ce s-a întâmplat în camp a rămas în camp, iar acum suntem o echipă, gata să-i batem pe Faimoși”, spune Războinica Alexandra Ciomag, pregătită ca ea și restul echipei să obțină victoria.

ADVERTISEMENT

O nouă ediție Survivor România se va difuza în această seară, de la 20:30, pe Pro TV și pe VOYO. Rămâne de văzut dacă Faimoșii vor câștiga și a doua imunitate sau dacă Războinicii își vor lua revanșa.

Echipa câștigătoare va obține, în afară de imunitate, și o recompensă, după cum a anunțat Daniel Pavel. Traseul de astăzi va fi pe apă, mai exact pe râu, iar ambele echipe vor da tot ce au mai bun pentru a obține victoria.

ADVERTISEMENT

Ce concurenți au fost propuși pentru eliminare după primul joc de imunitate al săptămânii

Cum colanele pentru imunitate personală au fost câștigate de Războinicii Alin Chirilă și Andreea Moromete, fiecare dintre ei a nominalizat câte un concurent. Aceasta din urmă a nominalizat-o pe Alexandra Ciomag, cu care a avut conflicte de-a lungul competiției, iar Alin pe Alexandra Porkolab. Alina Radi a fost nominalizată de întreaga echipă.

Unul dintre ei ar putea părăsi competiția în ediția de miercuri, dar rămâne de văzut dacă Războinicii vor câștiga imunitatea astăzi, pentru a avea o șansă în plus de a rămâne în continuare în competiție.

ADVERTISEMENT