Fotbal intern

De unde vede Florinel Coman meciul cu Gaz Metan Mediaș! Mesajul transmis colegilor de la FCSB. Foto

07.03.2021 | 21:35
De unde vede Florinel Coman meciul cu Gaz Metan Medias Mesajul transmis colegilor de la FCSB Foto
Suspendatul Florinel Coman nu pierde timpul. Ce a făcut în ziua meciului cu Gaz Metan. Video
ADVERTISEMENT

Atacantul celor de la FCSB, Florinel Coman, nu poate evolua în meciul cu Gaz Metan Mediaș din cauza unei suspendări, așa că și-a testat agilitatea la sala de forță, în compania antrenorului Dan Curtifan.


UPDATE, ora 21:37. Florinel Coman a postat o fotografie pe Instagram cu un televizor, unde rula meciul echipei sale cu Gaz Metan Mediaș. Colegii săi nu au fost prea inspirați în prima repriză astfel că absența “șeptarului” se simte:

ADVERTISEMENT


Știre inițială 7 martie, ora 18:30

Coman va rata partida pe care FCSB este obligată să o câștige pentru a putea să o egaleze la puncte pe CFR Cluj, urcată în fotoliul de lider al Ligii 1 după succesul cu 1-0 de pe terenul celor de la UTA Arad.

Locul lui Florinel Coman în linia de atac a celor de la FCSB nu va fi luat de croatul Ante Vukusic, ci de mijlocașul Răzvan Oaidă, care va fi folosit în linia de trei alături de Florin Tănase și Octavian Popescu.

ADVERTISEMENT

Suspendatul Florinel Coman nu pierde timpul. Trage tare la sala de antrenament

Atacantul Florinel Coman este unul dintre cele mai importante guri de foc ale celor de la FCSB, dar roș-albaștrii nu se vor putea baza pe fostul jucător de la Viitorul Constanța în meciul cu Gaz Metan Mediaș. Partida va avea loc duminică și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK.

Coman este suspendat după ce a adunat prea multe cartonașe galbene și nu a fost inclus în programul echipei pentru partida cu medieșenii. În lipsa posibilităților de mișcare oferite de planurile lui Toni Petrea, „Mbappe” s-a mulțumit cu un set de exerciții efectuate la sala de antrenament.

ADVERTISEMENT

Sesiunea de pregătire a lui Coman s-a axat pe mișcări care să îi dezvolte agilitatea și mobilitatea, în așa fel încât atacantul să fie mai greu de controlat de adversarii pe care îi întâlnește pe terenul de joc. În acest sezon al Ligii 1, Coman a marcat doar un gol și a oferit cinci pase decisive.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dan Curtifan (@dan.curtifan)

Cine îi ia locul în meciul cu Gaz Metan Mediaș

Gigi Becali nu a stat prea mult pe gânduri înainte de a identifica înlocuitorul perfect pentru Florinel Coman. FANATIK a aflat că Răzvan Oaidă va fi utilizat în avanposturi, pentru că Becali nu are încredere în Ante Vukusic.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, căpitanul Florin Tănase va fi folosit pe poziția de număr 9, cel mai probabil, iar aripi vor fi Oaidă și Octavian Popescu. Răzvan Oaidă a mai fost titular doar de trei ori în acest sezon, dar Becali are încredere în mijlocașul său.

El va ocupa rolul de aripă dreapta, așa cum a mai fost utilizat și recent de Toni Petrea, pe parcursul meciurilor. În mod normal, Vukusic ar fi fost soluția firească pentru o asfel de situație, cu Florin Tănase pe dreapta și Popescu în stânga. Numai că Vukusic a căzut complet în dizgrația lui Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA – FCSB: 1,78 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT