Sport

„Sută la sută”. Jucătorul din SuperLigă despre care Dragomir crede că nu ratează Euro

Vlad Chiricheş a revenit pe teren după şapte luni de pauză, dar Dumitru Dragomir consideră că fundaşul FCSB-ului nu ar trebui să lipsească de la Euro 2024.
15.04.2024 | 10:32
Suta la suta Jucatorul din SuperLiga despre care Dragomir crede ca nu rateaza Euro
„Sută la sută” Jucătorul din SuperLigă despre care Dragomir crede că nu ratează Euro. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheş a fost accidentat din finalul lunii august, de la confruntarea pierdută de FCSB pe terenul celor de la UTA Arad, scor 1-2. Fundaşul roş-albaştrilor a revenit pe teren după 7 luni, la meciurile decisive din play-off.

„Sută la sută”. Jucătorul din SuperLigă despre care Dragomir crede că nu ratează Euro

Chiricheş a fost imperial în confruntările cu Farul Constanţa şi Universitatea Craiova, câştigate de FCSB fără gol primit, 1-0, respectiv 2-0. Fotbalistul speră să prindă turneul final in extremis, în ciuda absenţei îndelungate de pe gazon.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a declarat că Vlad Chiricheş nu poate să fie lăsat în afara lotului de Euro de către Edi Iordănescu, în condiţiile în care este unul dintre cei mai buni fotbalişti din ţară. La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, fostul şef al Ligii l-a remarcat şi pe Ngezana:

“Sută la sută prinde Chiricheş turneul final. Păi e vreunul mai bun în ţară decât Chiricheş? Mie mi-a plăcut şi Ngezana, să ştii. Pe viteză, nu se mai complică, dă din prima, chiar dacă dă aiurea.

ADVERTISEMENT

Are forţă. Nu ai cum să nu îl iei pe Chiricheş la Euro. Este singurul care pasează. Nu poate să lipsească”, a spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

Edi Iordănescu, probleme şi la fundaşii centrali

Edi Iordănescu are o problemă şi în zona fundaşilor centrali pentru turneul final. Radu Drăguşin nu evoluează la Tottenham atât de mult cât şi-ar dori selecţionerul, în timp ce Andrei Burcă înregistrează o scădere de formă.

ADVERTISEMENT

Astfel, este posibil ca Edi Iordănescu să apeleze la varianta Chiricheş, mai ales dacă fundaşul FCSB-ului va repeta evoluţiile bune şi în următoarele etape de play-off, în care roş-albaştrii trebuie să îşi apere diferenţa uriaşă de puncte:

“Îmi doresc să joc cât mai bine, să ajut echipa să câștige campionatul. Vreau să las lucrurile să meargă de la sine. Poate m-am pripit să vorbesc despre EURO. Cred că și jucătorii care au fost acolo în această campanie… `Uite-l și pe ăsta, a jucat două meciuri și vrea la EURO acum`.

ADVERTISEMENT

Eu vreau să câștig campionatul cu Steaua (n.r.- FCSB) și vedem ce se va întâmpla. Mă simt foarte bine, încă am pasiune, mă bucur de fotbal. Cât pasiunea asta nu dispare, încerc să mă bucur de ea și să continui”, a spus Chiricheş.

„Sută la sută” Jucătorul din SuperLigă despre care Dragomir crede că nu ratează Euro

ADVERTISEMENT