Sport

Tachtsidis nu renunță la titlu după Farul – CFR Cluj 1-1. Detalii despre relația cu Adi Mutu

Mijlocașul grec al CFR-ului a declarat că o echipă precum CFR nu trebuie să renunțe la luptă, iar revirimentul echipei ar putea veni datorită antrenorului.
02.03.2024 | 23:54
Tachtsidis nu renunta la titlu dupa Farul  CFR Cluj 11 Detalii despre relatia cu Adi Mutu
Tachtsidis încă mai speră la titlu și așteaptă ca Adrian Mutu să își impună spiritul de învingător. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

 

Mijlocașul CFR-ului, Panagiotis Tachtsidis, încă mai speră la titlu. În același timp, grecul a recunoscut puterea din teren a echipei antrenate de Gheorghe Hagi și s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate înregistrat, grație eurogolului marcat de Ajeti. 

Tachtsidis, mulțumit de rezultat

”A fost un meci greu, ambele echipe au avut șanse, remiza e un rezultat corect”, a comentat grecul Tachtsidis la finalul partidei. Mijlocașul clujenilor a avut o ocazia de a marca și el un eurogol, dar “acolada” sa de la începutul reprizei secunde a trecut foarte puțin pe lângă poarta adversă.

ADVERTISEMENT

Tachtsidis a comentat după meci și cum decurge acomodarea lui Adrian Mutu pe banca clujeană, dar mai ales, în vestiarul echipei. Grecul a punctat că fostul decar al naționalei încearcă să își impună spiritul și comunică cu jucătorii.

“A trecut o lună de când a venit noul antrenor, vorbește cu jucătorii, încearcă să impună spiritul său la echipă”, a punctat mijlocașul elen. Adrian Mutu a debutat pentru CFR Cluj la finalul lunii ianuarie într-o partidă cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Revenind la jocul din această seară, Tachtsidis a recunoscut că gândul său este în continuare la titlul de campioană, fiind obligat de istoria clubului clujean. De altfel, grecul s-a arătat mulțumit de modul în care a arătat echipa, în ciuda faptului că Adrian Mutu a răbufnit la adresa fotbaliștilor săi după joc. 

“O echipă mare precum CFR se luptă mereu pentru titlu. La finalul sezonului regulat, vom vedea căte puncte ne despart. Am făcut totul bine, am avut ocazii multe, dar dacă nu marchezi, nu câștigi. Trebuie să ne apărăm mai bine”, a conchis mijlocașul.

ADVERTISEMENT

Sava a recunoscut superioritatea Farului

În contrast cu spuselelui Tachtsidis, Răzvan Sava recunoaște că echipa sa a suferit în prima parte a jocului. Portarul celor de la CFR Cluj a simțit cel mai bine dominarea Farului, în urma ocaziilor irosite de către Louis Munteanu, Rivaldinho sau Kiki. 

“Farul, în primele minute, ne-a dominat, am suferit, dar am egalat pe final. Am început să ne dăm drumul mai mult și am reușit să egalăm. Un gol foarte frumos, dar dacă era golul victoriei era și mai frumos”, a punctat clujeanul.

ADVERTISEMENT

Același Răzvan Sava a avut o atitudine pozitivă în privința rezultatului înregistrat la Ovidiu. “În primul rând, nu am pierdut puncte. Măcar am făcut ceva, dar așa e fotbalul, nu poți tot timpul să câștigi. La finalul campionatului o să vedem care o să fie diferența de puncte”, a declarat Sava la finalul partidei.

ADVERTISEMENT
Tags: