Sport

Talpan, război total cu fanii steliști de la AS 47. „De ce vă întâlniți pe ascuns? Caută persoane ca să prindă ciolanul cel mare, ferindu-se de mine, fiindu-le frică de mine”. Exclusiv

Florin Talpan se află în război total cu fanii Stelei de la AS 47. Juristul CSA Steaua a trimis o scrisoare organizației suporterilor.
25.04.2023 | 21:30
Talpan razboi total cu fanii stelisti de la AS 47 De ce va intalniti pe ascuns Cauta persoane ca sa prinda ciolanul cel mare ferinduse de mine fiindule frica de mine Exclusiv
Florin Talpan se află în război total cu fanii steliști de la AS 47. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a făcut dezvăluiri cu privire la tensiunea dintre el și Asociația Steliștilor 1947 în direct la FANATIK SUPERLIGA. Juristul celor de la CSA Steaua continuă să se află în „război” cu o mare parte dintre fanii roș-albaștrilor cărora le-a trimis un mesaj amplu.

Florin Talpan, „război” total cu o parte dintre fanii steliști: „AS 47 nu iubește Steaua și nici pe mine”

După declarațiile de la FANATIK SUPERLIGA ale lui Florin Talpan, Asociația Steliștilor 47 a emis un comunicat de presă prin care a dezmințit că ar avea vreun interes comercial la Steaua. Totuși, Florin Talpan a dezvăluit că în trecut le-a interzis folosirea mărcii Steaua în mod gratuit, acesta fiind principalul motiv al tensiunilor dintre cele două părți. Juristul a trecut în revistă reușitele pe care le-a înregistrat în cadrul clubului roș-albastru.

ADVERTISEMENT

„Din anul 2003 lupt pentru ca marca Steaua să fie curată si să nu fie clonată! De 21 de ani, am reușit să apăr numele, marca și acum palmaresul clubului Steaua! Marca Steaua este scumpă, licențierea sa valorând 3,7 milioane de euro anual.

Știu că Asociația AS 47 nu iubește Steaua și nu mă iubește nici pe mine! De ce? Pentru ca acum un, doi, trei ani au dorit folosirea mărcii Steaua în mod gratuit! De ce le-am da-o gratis? Și dacă o va cere și Becali, să i-o dăm și lui? Tot gratis? Aceasta marcă valorează milioane, iar acești bani trebuie sa ajungă la statul român, la cetățenii români și la suporteri, nu în mâinile unor afaceriști care urmăresc doar binele lor și al buzunarului lor!

ADVERTISEMENT

De ce AS47 nu iubește Steaua? Pai dacă ar iubi Steaua, ar fi corecți, ar fi transparenți, ar fi cinstiți și ar veni la masa negocierilor pentru licențiere! Ar discuta cu mine, cel care a muncit 21 de ani la apărarea acestui mare brand românesc!”, a mărturisit Florin Talpan.

Florin Talpan acuză Asociația Steliștilor 47: „De ce amenințați cu bătaia suporterii care mă susțin?”

În continuare, Florin Talpan a făcut dezvăluiri despre planul pus la cale de Asociația Steliștilor 47. Juristul Clubului Sportiv al Armatei este de părere că organizația are interese comerciale la CSA Steaua. „Dar ei se ascund, organizează ședințe și caută persoane așa zis de decizie ca să prindă ciolanul cel mare, ferindu-se de mine, fiindu-le frică de mine pentru că ei știu că dacă nu vor plăti licențierea nu vor gusta nici un “os”!

ADVERTISEMENT

AS 47, de ce vă întâlniți pe ascuns? De ce amenințați cu bătaia suporterii care mă susțin? Nu vă este rușine? Nu vă este frică de lege? Ceea ce faceți voi este încălcarea flagrantă a legii, este instigare și amenințare!

Daca sunteți suporteri cu gânduri bune, atunci plătiți licențierea mărcii Steaua, nu așteptați pomană. Nu sunteți mai presus de lege, de Becali, și nici de o altă entitate! De ce să acceptăm ca Secția de Fotbal a clubului STEAUA să fie închisă?

ADVERTISEMENT

De ce să acceptăm ca locul Stelei în fotbalul românesc să fie luat de o altă entitate sportivă? De ce să cedăm locul nostru în fotbal unei Asociații care apare peste noapte?”, a mai spus Florin Talpan.

ADVERTISEMENT