News

Tânăr de 15 ani din Iași, dat dispărut. Plecat de la locul de muncă al tatălui său, nu a mai ajuns acasă

Un tânăr de 15 ani este căutat de polițiștii din județul Iași după ce a plecat de la locul de muncă al tatălui, dar nu a mai ajuns acasă
24.03.2024 | 19:47
Tanar de 15 ani din Iasi dat disparut Plecat de la locul de munca al tatalui sau nu a mai ajuns acasa
Polițiștii din Iași caută un adolescent de 15 ani, ce nu a mai ajuns acasă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Polițiștii din municipiul Iași sunt în alertă după ce un adolescent, în vârstă de 15 ani, a fost dat dispărut. Acesta a plecat de la locul de muncă al tatălui, însă nu a mai ajuns acasă. Autoritățile roagă toate persoanele ce pot da informații cu privire la tânărul de 15 ani să sune la numărul de urgență 112.

Tânăr de 15 ani din Iași, dar dispărut

Inspectoratul de Poliție Județean Iași a transmis duminică, 24 martie, că polițiștii din oraș au fost sesizați cu privire la dispariția unui tânăr de 15 ani. Sesizarea a fost făcută de către un bărbat în vârstă de 52 de ani, potrivit autorităților, cel mai probabil tatăl băiatului.

ADVERTISEMENT

„La data de 24 martie 2024, Secţia nr. 6 Poliţie Iaşi a fost sesizată de către un bărbat, de 52 de ani, cu privire la faptul că minorul SAMSON SEBASTIAN ILIE, de 15 ani, a plecat de la locul de muncă al tatălui, din municipiul Iaşi şi nu a mai revenit”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Iași.

Polițiștii au transmis și semnalmentele tânărului, precizând că acesta are 180 cm, înălțime și circa 80 de kilograme, în momentul dispariției fiind îmbrăcat cu blugi negri și un hanorac albastru. Autoritățile roagă toate persoanele ce pot ajuta la găsirea acestuia să sune la numărul de urgență 112.

ADVERTISEMENT

„La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastru, blugi de culoare negri și adidași de culoare roșu cu șireturile desfăcute. Semnalmente: 180 cm, 80 kg, ten deschis, păr șaten, tuns scurt, ușor ondulat, ochi negri.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112”, se mai arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu este prima oară când acest tânăr este dat dispărut. În data de 19 februarie, un comunicat al Poliției îl dădea dispărut pe același copil, îmbrăcat cu același hanorac albastru, însă purtând și o geacă neagră. La acea dată, autoritățile spuneau că acesta plecase de acasă și nu a mai revenit.

Adolescenți dați dispăruți de părinți

Cazul lui Samson Sebastian, tânărul de 15 ani dat dispărut duminică, nu este nici măcar primul astfel de caz petrecut în Iași în acest an. La finalul lunii ianuarie 2024, polițiștii din Iași cereau ajutorul populației pentru găsirea unui tânăr de 17 ani, plecat și el de acasă fără să se mai întoarcă.

ADVERTISEMENT

Un alt episod similar s-a petrecut câteva zile mai târziu. Polițiștii din Iași l-au dat dispărut pe un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a dispărut din fața ieșirii unei unități sanitare din oraș. Autoritățile au fost alertate de mama tânărului, care a spus că fiul ei a ajutat-o la externarea din spital, însă apoi, la ieșire pur și simplu a dispărut de lângă ea.

ADVERTISEMENT