News

Tânăr de 19 ani, mort într-un accident produs în seara de Înviere. Mașina sa, impact violent cu un tractor 

Tragedie rutieră în seara de Înviere: tânăr de 19 ani, mort într-un accident produs în județul Teleorman. Mașina sa, impact violent cu un tractor.
16.04.2023 | 11:37
Tanar de 19 ani mort intrun accident produs in seara de Inviere Masina sa impact violent cu un tractor
Tragedie în seara de Înviere, în Teleorman: tânăr de 19 ani, mort într-un cumplit accident. Sursa foto: ExplozivNews24.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăr de 19 ani, mort într-un accident produs în seara de Înviere. Tragedia de seara trecută a avut loc pe o șosea din județul Teleorman. În mașina băiatului se mai aflau alte două fete de 17 ani.

Tragedie în seara de Înviere, în Teleorman: tânăr de 19 ani, mort într-un cumplit accident

Seara de Înviere a adus o tragedie rutieră pe DJ 701, între localitățile Scurtu Mare și Șiliștea Mică, județul Teleorman. În jurul orei 21.00, o mașină condusă de un șofer începător a intrat în coliziune cu un tractor la volanul căruia se afla un tânăr băut.

ADVERTISEMENT

Din păcate, impactul s-a dovedit fatal pentru șoferul de 19 ani. Acesta a murit pe loc. În același accident, alte două tinere, de 17 ani, care se aflau în mașina victimei, au fost rănite și au ajuns la spital.

Tractorul implicat în accident era condus de un tânăr de 21 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de polițiști, rezultatul arătând că el consumase băuturi alcoolice: 0,52 mg/l în aerul expirat a arătat testarea.

ADVERTISEMENT

Echipele de salvare ajunse la fața locului au mai descoperit, undeva pe câmp, încă un bărbat. Din informațiile presei locale, acesta le-ar fi declarat celor de la poliție că se afla pe aripa tractorului când s-a produs impactul.

El a fost aruncat în afara părții carosabile. Acesta, la rândul său, a primit îngrijiri medicale de la medicul de pe ambulanță, însă nu a suferit decât răni superficiale care nu îi pun viața în pericol.

ADVERTISEMENT

Șoferul de 19 ani decedat obținuse recent permisul auto

Publicația ExplozivNews24 notează că băiatul de 19 ani, aflat la volanul unei mașini Opel, obținuse permisul de conducere recent. El se deplasa alături de două fete, ambele minore.

La un moment dat, din sens opus circula un tractor, de care era legată o semănătoare nesemnalizată. Șoferul mașinii nu a observat utilajul agricol din spatele tractorului și l-a lovit. Dat fiind impactul puternic, mașina s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. Tânărul de 19 ani nu a avut nicio șansă. El a murit pe loc, iar fetele au suferit răni, ambele fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria.

ADVERTISEMENT

La locul accidentului, ISU Teleorman a trimis o autospecială de stingere a incendiilor și o descarcerare, dat fiind faptul că se anunțase o victimă încarcerată. În plus, de la Serviciul de Ambulanță Județean au fost trimise trei ambulanțe.

ADVERTISEMENT