News

Tânăr de 31 de ani, mort după ce a înghițit o pungă de droguri. Se temea să nu fie prins de poliție

Un tânăr de 31 de ani din Olt a murit după ce a înghițit o pungă de droguri. Acesta se temea să nu fie depistat de poliție.
13.12.2023 | 12:58
Tanar de 31 de ani mort dupa ce a inghitit o punga de droguri Se temea sa nu fie prins de politie
De frica poliției, un tânăr de 31 de ani din Olt a înghițit o pungă cu droguri. Gestul i-a fost fatal. Sursa foto (ilustrativ): DIICOT / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Final tragic pentru un tânăr de 31 de ani din județul Olt. Băiatul a decedat, noaptea trecută, după ce a înghițit o pungă în care se aflau droguri. De ce a recurs la acest gest stupid.

De frica poliției, un tânăr de 31 de ani din Olt a înghițit o pungă cu droguri. Gestul i-a fost fatal

Cazul din Olt s-a petrecut în urmă cu mai puțin de 24 de ore. În urma unui control de rutină, polițiștii din Slatina au oprit o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani din Râmnicu Vâlcea.

ADVERTISEMENT

În mașină se aflau 6 persoane, mult peste numărul de locuri prevăzut într-un autoturism. Din această cauză, s-a solicitat sprijin suplimentar prin stație pentru venirea a încă unui echipaj de poliție.

În acel moment, un pasager din vehicul, un tânăr de 31 de ani care avea la el un plic cu droguri, a intrat în panică. Temându-se de polițiști, a decis să ascundă punguța cu droguri în gură. Din cauza agitației, băiatul a înghițit substanțele. În scurt timp, a intrat în stop cardio-respirator și a murit.

ADVERTISEMENT

”În timpul efectuării controlului corporal, polițistul a observat că una dintre persoane (un tânăr de 31 de ani, din județul Olt) mesteca ceva, ce părea a avea consistența unui obiect din material plastic.

Polițistul i-a solicitat să scoată obiectul respectiv. Tânărul s-a conformat, iar obiectul s-a dovedit a fi un plic din material plastic, în interiorul căruia se aflau resturi dintr-o substanță de culoare albă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, tânărul a declarat că, în interior s-ar fi aflat aproximativ 2- 2,5 grame de substanță cu efect psihoactiv, asupra sa fiind găsită și o țigaretă confecționată artizanal”, transmite IPJ Olt, citat de Jurnalul Olteniei.

În scurt timp după acest moment, tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Un agent i-a efectuat manevre de resuscitare, care au fost continuate ulterior de echipajul medical ajuns la fața locului. Din păcate, manevrele nu au avut rezultat și a fost declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Un alt tânăr din mașină avea droguri asupra sa

Poliția din Olt mai informează că persoana decedată nu era singura care avea droguri. Se pare că în urma controlului corporal, asupra unui alt tânăr au fost găsite mai multe substanțe cu posibil efect psihoactiv. E vorba de pliculețe cu material vegetal și o folie de aluminiu ce conținea un praf alb cristalizat.

”La fața locului, s-au deplasat și polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt. La examinarea autoturismului, au fost găsite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trei țigarete artizanale cu conținut vegetal, două pastile de culoare maronie, o punga cu o substanță albă și mai multe plicuri cu material vegetal tocat. În cauză a fost sesizat DIICOT- Biroul Teritorial Olt”, se mai arată în comunicatul Poliției.

ADVERTISEMENT