News

Tânăr mort după ce a căzut de la etajul 10. Alertați, poliţiştii au inspectat zona înainte de tragedie, dar nu li s-a părut nimic suspect

Tânăr mort după ce a căzut de la etajul 10, în Capitală. Poliţiştii au inspectat zona înainte de tragedie, fiind alertați de vecini.
19.12.2023 | 14:54
Tanar mort dupa ce a cazut de la etajul 10 Alertati politistii au inspectat zona inainte de tragedie dar nu li sa parut nimic suspect
Tânăr mort după ce a căzut de la etajul 10. Foto Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Tânăr de 29 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 10, în Capitală. Incidentul șocant a avut loc, marți, 19 decembrie, în Sectorul 1 din București. Interesant este că înainte să aibă loc tragedia, vecinii bărbatului au sunat la 112, în jurul orei 09:00.

Tânăr de 29 de ani, mort după ce a căzut de la etajul 10

Oamenii au spus că se aud zgomote din apartamentul victimei și s-au plâns că tulbură ordinea și liniștea publică. Prin urmare, agenții de poliție au ajuns la adresa indicată și au inspectat zona, însă nu li s-a părut nimic suspect.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, oamenii legii au vorbit și cu tânărul. Potrivit acestora, bărbatul avea un comportament normal. „La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, care au constatat că aspectele sesizate nu se confirmă.

De asemenea, s-a luat legătura cu persoana reclamată, un tânăr, în vârstă de 29 de ani. Pe parcursul discuțiilor purtate, acesta a prezentat un comportament și un limbaj nonverbal normal”, transmite Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

După aproximativ o oră și jumătate de la primul apel la 112, vecinii au sesizat din nou autoritățile. De această dată, polițiștii au fost informați cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la un etaj superior.

În apartamentul bărbatului ar fi fost găsite substanțe interzise

Ajunși la fața locului, anchetatorii au constatat că persoana respectivă era același tânăr de 29 de ani, la care agenții Secției 2 fuseseră mai devreme. În zona respectivă, a ajuns și un echipaj de prim-ajutor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, salvatorii nu au putut face nimic pentru bărbatul de 29 de ani, fiind nevoiți să declare decesul acestuia. Se pare că după tragedie, polițiștii ar fi găsit stupefiante în locuința victimei, conform România TV.

Trupul tânărului a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză a murit, de fapt, bărbatul și dacă se afla sub influența drogurilor.

ADVERTISEMENT

„Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au adăugat oamenii legii.

 

ADVERTISEMENT