News

Tânăra însărcinată din Brăila, ucisă de cumnat, trebuia să nască peste două zile. Părinții fetei sunt devastați

Părinții tinerei însărcinate din Brăilă, care a fost ucisă cu un cuțit de cumnatul ei, sunt copleșiți de durere. Fiica lor urma să nască peste doar două zile.
21.10.2021 | 16:48
Tanara insarcinata din Braila ucisa de cumnat trebuia sa nasca peste doua zile Parintii fetei sunt devastati
ADVERTISEMENT

Părinții viitoarei mame în vârstă de 27 de ani, pe nume Georgiana, spun că fiica lor locuia în aceeași casă cu fratele concubinului. Acesta din urmă era plecat la muncă în Germania și și-a lăsat partenera în grija cumnatului.

Părinții victimei au mai dezvăluit că tânăra nu avea o relație prea bună cu agresorul. Individul nu avea nici loc de muncă.

ADVERTISEMENT

Victima și criminalul locuiau împreună

”Trebuia să nască, mai avea două zile. Aveau o relație cam proastă, ea și cumnatul ei. Noi nu știm multe, pentru că nici ea nu ne spunea nouă chiar tot.

Cumnatul nu muncea, nu l-am vazut niciodată. Am fost pe aici, dar nu i-am vazut ochii. Locuiau în aceeași casă”, au declarat părinții victimei, jurnaliștilor veniți la fața locului.

ADVERTISEMENT

Cum a avut loc tragedia

Totul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi. Atunci, criminalul voia să dea foc locuinței unde stătea cu tânăra însărcinată în vârstă de 27 de ani și care urma să devină mamă peste doar două zile, potrivit publicației locale DeBrăila.ro

Fata însă, s-a opus gestului individului, apoi acesta i-a înfipt de două ori cuțitul în inimă. Ulterior, a încercat și el să-și ia viața. Victima a reușit înainte a fi ucisă să sune la 112.

ADVERTISEMENT

Pompierii și poliția sosiți la locul tragediei au fost îngroziți de ceea ce au găsit. Acoperișul casei era în flăcări, iar trupurile celor doi erau întinse pe jos.

Pentru viitoarea mamă nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului. În schimb, criminalul avea semne de viață, așa că a fost dus la spital, unde a fost supus unei operații. După ce se va recupera, el va fi audiat de poliție și riscă ani grei de închisoare.

ADVERTISEMENT

”Din primele verificari, presupusul autor i-a aplicat victimei cu un corp taietor-intepator, respectiv un cutit, doua lovituri active in zona inimii. Leziunile au fost incompatibile cu viata, victima fiind gasita decedata in curtea din spatele casei.

Victima era insarcinata in noua luni, urmand, potrivit declaratiilor verbale ale mamei sale, sa nasca peste 2 zile. Presupusul autor a dorit sa incendieze casa, victima l-a surprins si a apelat 112. Atunci, presupusul autor a lovit victima, dupa care a avut o tentativa de suicid.

Barbatul s-a injunghiat, fiind gasit de un martor cu un cutit infipt in zona sternului. Presupusul autor e la spital, unde este supus unei interventii chirurgicale.

Cand starea de sanatate ii va permite, in functie de ce spun medicii, va fi audiat”, a relatat poliția pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Tags: