News

Țara care denumește o plantă în cinstea lui Klaus și Carmen Iohannis: “Un nou hibrid de orhidee”

Klaus și Carmen Iohannis vor avea o plantă dedicată în cinstea lor. Iată ce țară le va oferi un tip de orhidee hibridă, special pentru ei.
10.03.2023 | 07:47
Tara care denumeste o planta in cinstea lui Klaus si Carmen Iohannis Un nou hibrid de orhidee
Țara care denumește o plantă în cinstea lui Klaus și Carmen Iohannis. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Klaus și Carmen Iohannis sunt cinstiți într-un mod diferit de o țară asiatică. Aceasta vrea să numească o orhidee în onoarea celor doi.

Țara care denumește o plantă în cinstea lui Klaus și Carmen Iohannis

Singapore este țara care vrea să își arate sprijinul pentru România și Klaus Iohannis într-un mod inedit, luând decizia ca un tip de orhidee să fie numit după președintele țării și soția acestuia.

ADVERTISEMENT

Orhideea va fi oferită celor doi pe parcursul vizitei lor oficiale din Singapore, conform unui anunț al Ministerului de Externe al acestei țări.

Președintele din Singapore este cel care i-a invitat pe Carmen și Klaus Iohannis în țara sa în următoarea perioadă, după 55 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două țări. În Singapore va mai merge și ministrul afacerilor externe, Bogdan Aurescu.

ADVERTISEMENT

”Preşedintele României, Excelenţa Sa Klaus Werner Iohannis, va efectua o vizită de stat în Singapore în perioada 9-12 martie 2023, la invitaţia preşedintelui Halimah Yacob.

Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice dintre Singapore şi România. Preşedintele Iohannis va fi însoţit de Prima Doamnă Carmen Iohannis, ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu, şi de înalţi oficiali ai Preşedinţiei României”, arată un comunicat de presă al Ministerului de Externe din Singapore.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis, invitați la un banchet de stat în Singapore

Tot în același comunicat de presă se specifică și faptul că pe parcursul vizitei din martie în Singapore, Klaus Iohannis și Prima Doamnă a României vor primi un nou hibrid de orhidee.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis vor mai fi invitați și la un banchet de către președinta Halimah Yacob și primul domn, soțul său, Mohamed Abdullah Alhabshee.

ADVERTISEMENT

„Preşedintele Iohannis şi Prima Doamnă Carmen Iohannis vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit în cinstea lor.

Ei vor fi, de asemenea, invitaţi la un banchet de stat de Halimah şi Mohamed Abdullah Alhabshee”, se arată în finalul comunicatului.

ADVERTISEMENT