News

TAROM anunță prețuri reduse la bilete pentru 26 de destinații. Printre acestea: Paris, Madrid sau Londra

Vești excelente de la TAROM: compania aeriană anunță prețuri reduse la bilete pentru 26 de destinații interne și externe.
04.04.2024 | 11:29
TAROM anunta preturi reduse la bilete pentru 26 de destinatii Printre acestea Paris Madrid sau Londra
Campania ”Aripi de poveste” de la TAROM aduce prețuri reduse la bilete pentru 26 de destinații. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Compania TAROM vine cu o ofertă specială de primăvară pentru călătorii din România: operatorul aerian de stat anunță prețuri reduse ale biletelor de avion pentru 26 de destinații interne și externe.

Campania ”Aripi de poveste” de la TAROM aduce prețuri reduse la bilete pentru 26 de destinații

Într-un comunicat emis în această săptămână, TAROM anunță o ofertă specială de sezon. Intitulată ”Pe aripi de poveste”, această constă în oferirea de bilete la prețuri reduse cetățenilor care au planuri de călătorie în lunile aprilie și mai.

ADVERTISEMENT

TAROM a pregătit o nouă campanie specială, ‘Pe aripi de poveste’, derulată în perioada 4 aprilie – 9 aprilie 2024, pentru călătorii care visează să se îmbarce într-o aventură de neuitat în lunile aprilie şi mai.

Un total de 26 de rute interne şi internaţionale aşteaptă să fie descoperite cu reduceri speciale la achiziţia de bilete. Tarifele biletelor pentru destinaţiile interne pornesc de la 109 euro, iar pentru cele externe – de la 149 euro”, se arată în comunicatul operatorului aerian naţional, citat de Agerpres.

ADVERTISEMENT

Din 4 aprilie până pe 9 aprilie 2024, biletele de avion către 26 de destinații programate în lunile aprilie şi mai au preţuri special reduse. Această ofertă este una valabilă în limita locurilor disponibile.

Prețurile biletelor de avion încep de la 109 euro dus-întors (cu toate taxele incluse) pentru destinaţiile interne. Pe extern, tarifele pleacă de 149 euro dus-întors (cu toate taxele incluse).

ADVERTISEMENT

Românii care optează pentru această ofertă au incluse în ea un bagaj de cală (23 kg), un bagaj de mână şi check-in gratuit pentru rutele dorite. Cele mai mici prețuri, de la 109 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pot fi achiziţionate între Bucureşti – Baia Mare, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara.

Lista cu prețurile și destinațiile din oferta TAROM

De la 149 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, este oferta specială pentru biletele achiziționate între Bucureşti – Atena, Belgrad, Chişinău, Istanbul, Sofia şi Salonic.

ADVERTISEMENT

Se achită un tarif de la 179 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru biletele achiziționate între Capitala României și Bruxelles, Budapesta, Praga şi Roma.

Cel mai mare tarif, începând de la 199 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, este pentru biletele achiziționate între București – Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa şi Paris.

FOARTE IMPORTANT! Oferta de mai sus este valabilă pentru toate destinațiile pe curse operate de compania TAROM în perioada 6 aprilie – 31 mai 2024 (data ultimului retur). Ea este supusă unor termene şi condiţii speciale, iar locurile la aceste tarife sunt limitate.

ADVERTISEMENT